Oblíbené hry

Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.
Hra - Monster High Funny Face Creator
Video se načítá
Vytvořte si nádhernou postavu z řady Monster High, která by mezi nimi neměla chybět.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.
Hra - Monster High Casta Fierce Dress Up
Video se načítá
Další hra ze série Monster High, protože ty prostě nikdy neomrzí. Tentokrát si můžeš obléci na koncert Castu Fierce, bude totiž zpívat. A jak u toho bude vypadat, to je jen na tobě.

Mortal Kombat Karnage

27.5.2013
89%
Hra - Mortal Kombat Karnage
Video se načítá
Máte rádi Mortal Kombat? Tak tento povedený remake se vám bude určitě líbit. Hra je omezená, na výběr je pouze 5 postav a můžete hrát pouze sám, ale násilí a brutalita, kvůli které tuhle hru tak milujeme je pořád stejná. Jestli jste někdy hráli staré Mortal Kombaty, tak komba jsou úplně stejná.…

Magical Elf Dress Up

31.7.2014
90%
Hra - Magical Elf Dress Up
Video se načítá
V této hře si budete moct vytvořit svého elfa! Není to ledajaká oblíkačka, v této budete mít opravdu spoustu možností, jak upravit vaší postavu. Napřed si pohrajte s jejím vzhledem a pak se dejte do oblékání. Vytvořte jí obleček a dejte jí krásné šperky a zbraně. Bude z ní opravdový válečník!

Fantasy Girl

18.4.2014
88%
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Zahraj si jednu netradiční oblíkačku. Tentokrát můžeš z krásné slečny udělat rovnou tři fantazijní postavy - mořskou pannu, vílu nebo princeznu. Výběr je na tobě. Veškeré kousky krásného oblečení se navíc dají kombinovat navzájem.

Indian Dancer

8.8.2014
92%
Hra - Indian Dancer
Video se načítá
Obleč si krásnou indickou tanečnici! K dispozici máš množství různých závojů, zdobení, šperků a podobně.
Hra - Monster High Clawvenus Dress Up
Video se načítá
Tato slečna z Monster High potřebuje vaši pomoc s výběrem pěkného oblečení do školy. Pomůžete jí?
Hra - Monster High Zombie Shake Venus McFlyTrap
Video se načítá
Vyberte Venus hezké oblečení z jejího skříně. Kromě toho v ní najdete pěkné účesy a doplňky, které by se jí mohly hodit.

Disneyland Spa Day

12.1.2014
89%
Hra - Disneyland Spa Day
Video se načítá
Přeneste se se svým Salónem krásy do Disneylandu a vyčarujte této zákaznici úsměv na tváři. Ne jen že jí budete dělat různé procedury, ale i vybírat make-up a oblečení.

Royal Spa Day

29.11.2013
87%
Hra - Royal Spa Day
Video se načítá
V této hře se budete starat o mladou slečnu tak se postarejte o to, aby se cítila dobře. Dejte jí různé pleťové masky, zkrášlujte jí obličej, nalakujte jí nehty, udělejte make-up. Nakonec jí budete moci obléct.

Egyptian Spa Day

9.12.2013
84%
Hra - Egyptian Spa Day
Video se načítá
Není nad to, když si může člověk odpočinout v lázních. Tyto lázně vlastníte vy a vaším úkolem bude péče o zákaznice. Tahle zákaznice bude chtít udělat zábal zad, pedikúru, vyčistit pleť a nakonec vybrat pěkný účes, šaty a doplňky a to vše v egyptském stylu. Přeneste se zpět tisíc let zpět do…

Fruitilicious Spa Day

30.11.2013
83%
Hra - Fruitilicious Spa Day
Video se načítá
Fruitilicious Spa Day je hra, ve které strávíte den v lázních. Vaším úkolem je této sympatické slečně poskytnout, co nejlepší komfort. Budete jí dělat různé procedury jako jsou ovocné zábaly a pedikúra. Nakonec jí vyberete pěkný outfit, který zahrnuje šaty, účes a doplňky.

Spring Break Spa Day

25.3.2014
78%
Hra - Spring Break Spa Day
Video se načítá
Přichází jaro a s nimi i jarní lázně, které si chce ve vaší přítomnosti užít tato mladá slečna. Ne jen že si chce užít koupelové procedury, ale také se chce naučit, jak se dělají drinky a vybírá správní outfit. Budete její poradkyní?

African Spa Day

29.9.2013
90%
Hra - African Spa Day
Video se načítá
Vydej se do Afriky, a to přímo do afrických lázní! Krásná slečna si tam totiž užívá svůj odpočinkový den. Čeká ji nejen péče o pleť, ale i různé masáže nebo pedikúra. A na konci samozřejmě nalíčení i mnoho typicky afrického oblečení.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Girl Power

25.6.2012
90%
Hra - Girl Power
Video se načítá
V této oblíkačce budete mít možnost vybrat účes, oblečení, boty i doplňky, ne jedné ani dvěma slečnám, ale hned pěti sexy rebelkám. Jak budou podle Vás vypadat a jak jim to spolu bude na konci slušet?

Dark Witch

28.12.2013
75%
Hra - Dark Witch
Video se načítá
Vytvořte si svojí temnou čarodějnici podle svých představ! Budete mít na výběr z nevídaného oblečení, které můžete ještě upravovat a dohnat ho k dokonalosti. Tak nečekejte a zkuste si zahrát tuto hru.

Monster High Toralei

28.4.2012
72%
Hra - Monster High Toralei
Video se načítá
Toralei z Monster High chce novou vizáž, jak by měla podle Vás vypadat? Jaké jí vyberete šaty a účes? Rozhodně by měla být pořádná kočka ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.