Oblíbené hry

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Ballies Shoot!Hra na skóreHra o medaile

5.6.2015
70%
Hra - Ballies Shoot!
Video se načítá
Parádní postřehovka, ve které budete sestřelovat barevné koule. Musíte si dávat pozor, protože koule vám mohou červenou střelou ubrat životy nebo vás zničit tím, že na vás spadnou. Sbírejte ovoce, bonusy a hlavně získejte co nejvíce bodů.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

The Last Winged Unicorn

16.12.2013
78%
Hra - The Last Winged Unicorn
Video se načítá
Pokuste se s okřídleným jednorožcem ve skvělé skákačce The Last Winged Unicorn dojít co nejdále a získejte tak co nejlepší skóre. Celkově máte ve hře tři pokusy, z nichž se vám následně vypočte finální skóre za překonanou vzdálenost.

Earn to Die

3.12.2011
64%
Hra - Earn to Die
Video se načítá
Zombíci jsou všude a vy se musíte snažit ujet co nejdelší vzdálenost, než vám dojde benzín. Za každou vzdálenost, kterou se svým vozem ujedete, dostanete peníze. Za ty pak můžete nakoupit lepší auto nebo vylepšit to stávající.

Earn To Die 2012 Part 2

22.4.2014
73%
Hra - Earn To Die 2012 Part 2
Video se načítá
Máme tu pokračování Earn To Die 2012! V prvním díle jste uniknuly jen tak, tak. Teď jde ale opravdu o život. Snažte se ujet vždy co největší vzdálenost, abyste získali co nejvíce peněz. Podaří se vám nadobro uniknout?

Doggy Day CareHra na skóreHra o medaile

19.7.2011
82%
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Zůstali jste sami doma s vaším pejskem, který ovšem vyžaduje vaši plnou péči. Na začátku hry dostanete seznam úkolů, které je potřeba splnit. Poté se musíte snažit, abyste splnili všechno, co pejsek potřebuje i když to nemusí být nejsnazší.
Hra - My Little Pony Fluttershy Rainbooms Style
Video se načítá
Fluttersky se chystá na vystoupení. Trochu se stydí a proto potřebuje povzbudit super outfitem, který jí vyberete. Tak směle do toho.
Hra - My Little Pony Rarity Rainbooms Style
Video se načítá
Rarity se rozhodla pro změnu stylu. proto spoléhá na vás, že jí pomůžete s výběrem.

Bird Dress Up

6.2.2014
72%
Hra - Bird Dress Up
Video se načítá
V této hře budete upravovat papouška podle vašich představ. Zapojte fantazii, pořádně ho barevně oslaďte. Budete mu moci dát i obleček.

WOW Connect

24.6.2013
71%
Hra - WOW Connect
Video se načítá
Přinášíme vám Mahjong ve stylu World Of Warcraft. Váš úkol je jasný, spojujte dlaždice se stejnými obrázky. Jenže to nebude tak jednoduché, jak se zdá. Ne vždy je můžete spojit, musí být vedle sebe nebo mezi nimi nesmí být zastavěná cesta. Můžete použít i nápovědu nebo s dlaždicemi zamíchat, ale je…
Hra - Talking Tom At The Doctor
Video se načítá
Mluvící kocour Tom se zranil a potřebuje vaší pomoc! Musíte ho ošetřit, aby mu bylo lépe. Vytahejte mu třísku z těla, zchlaďte bouli a další. Dávejte pozor, aby ho to moc nebolelo.

Scooby Doo 1

13.3.2012
92%
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Vrazte spolu s populárním psím hrdinou Scooby Doo a jeho páníčkem za pořádným dobrodružstvím do nebezpečné džungle. Tato hra s moc pěknou grafikou a opravdu promyšleným příběhem Vás určitě nadchne a prověří všechen Váš důvtip. Abyste přežili budete totiž muset správně využívat věci které po cestě…

Pet Shop

27.8.2013
89%
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Teena si otevřela obchod se zvířaty, protože má ráda zvířátka, ale s prodejem nemá mnoho zkušeností. Pomůžete jí s obsluhou zákazníků a samotným prodejem zvířat a doplňků k nim? Kromě toho budete mít na starosti i koupi zvířátek pokud se vyprodají.

Postav psí salon

21.5.2012
90%
Hra - Postav psí salon
Video se načítá
V této skvělé hře budete moct popustit uzdu své fantazii a zařídit podle sebe celý krásný salon pro psy. Jak by měl podle Vás tento ráj pro všechny majitelky čtyřnohých kamarádů vypadat?

Cute Puppy

15.8.2011
73%
Hra - Cute Puppy
Video se načítá
Cute Puppy je povedená oblékací hra s pejskem. Můžete mu úplně změnit vzhled, vybrat mu oblečky, nasadit čepku nebo brýle. Slaďte ho, ať je co nejkrásnější a aby byl rád, tak mu můžete dát kostičku nebo balonek na hraní.

My sweet dog

7.7.2011
88%
Hra - My sweet dog
Video se načítá
V této hře je vaším úkolem postarat se o štěňátko psíka. Musíte ho krmit, koupat, dávat mu napít a samozřejmě ho musíte někdy nechat i odpočinout. Musíte si ovšem dávat pozor, jakou činnost mu zrovna určíte, protože ne všechno se mu líbí. Podaří se vám tedy psíka správně vychovat?

Summer Puppy Love

18.7.2014
51%
Hra - Summer Puppy Love
Video se načítá
Oblečte dvou zamilovaných pejsky a vyberte jim například pěkný kožich, obličej nebo oblečení a doplňky, aby se k sobě hodily.

Mama Dog

23.8.2014
78%
Hra - Mama Dog
Video se načítá
Mnoho zábavy, ale také povinnosti najdeš ve hře Mama Dog. Dokážeš pomoci fence s výchovou a také krmením štěňat? Někdy jim musíš vyměnit také ručníky a krmit i fenku a dávat jí vodu.

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.