Oblíbené hry

Ice Run

20.6.2013
84%
Hra - Ice Run
Video se načítá
Ice Run je zábavná hra, ve které hrajete za tučňáka, který závodí na snowboardu, jenže máte před sebou spoustu soupeřů, kteří se s vámi nebudou vůbec párat. Sbírejte žluté hvězdičky, za ty máte body, modré vám pomůžou s protivníky. Když na ně najedete tak máte 3 střely, na dráze jich najdete…

50s Fashion Dress Up

12.11.2013
84%
Hra - 50s Fashion Dress Up
Video se načítá
V této krásné oblíkačce si budete moci navrhnout krásný obleček z 50. let. Hezky naličte modelku, udělejte jí krásný účes a hurá na to. Budete mít na výběr ze spousty možností jak obleček upravit tak zapojte svoji fantazii a vytvořte si svojí vlastní Marilyn Monroe.

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Paint My Face

9.8.2014
77%
Hra - Paint My Face
Video se načítá
Do tvého salonu chodí slečny nechat si namalovat něco pěkného na obličej, například motýla nebo tygra. Za získané peníze pak můžeš nakupovat další barvy, šablony a podobně.

Kizi Run

7.11.2014
83%
Hra - Kizi Run
Video se načítá
V této hře budete pomáhat Kizimu najít cestu domů. V této dobrodružné cestě vás potká mnoho překážek, které s ním musíte překonat. Také sbírejte zelené kameny a hvězdičky.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Vex 2

7.4.2014
73%
Hra - Vex 2
Video se načítá
Líbila se ti skákačka jménem Vex? Pak se ti jistě bude líbit i toto pokračování! Jednoduchá grafika zaručuje skvělou hratelnost. Čeká tě několik velmi těžkých úrovní, kdy musíš překonat nebezpečné překážky a zároveň posbírat všechny hvězdičky. V jakém čase vše stihneš?

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci tohoto kvízu na koho se povahově podobáte z filmu Frozen. Budete například Elsa?

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

High Dive Hero

12.9.2013
76%
Hra - High Dive Hero
Video se načítá
Ukažte, jak umíte skákat do vody! V této hře si budete moci vyzkoušet, jaké je akrobatické skákání do vody z můstku. K dispozici budete mít různé výškové můstky a mnoho triků, které můžete udělat.
Hra - Outfits Today: What to Wear Today
Video se načítá
Vyplňte si jednoduchý test, kdy stačí podle obrázků volit co se Vám víc líbí nebo máte rády a zjistěte, jaký druh oblečení se k Vám a Vaší náladě bude dnes nejvíce hodit. Tato zábavná hra Vám může třeba pomoci, až budete ráno stát bezradně před skřní ;)

Drop Of Shame

19.10.2014
77%
Hra - Drop Of Shame
Video se načítá
Zmírněte pád z letadla! Cílem bude sbírat balónky nebo deštníky, které vás neuvěřitelně zpomalí. Jenže do cesty vám budou padat i klavíry, kovadliny a další různé věci, takže těm se snažte vyhýbat.

Apple Run 3D

13.9.2013
75%
Hra - Apple Run 3D
Video se načítá
Apple Run 3D je velmi zajímavá 3D hra, která prověří Vaše schopnosti koordinace. Je nutné si uvědomit, že na cestě se vyskytují také jablíčka, která musíte sbírat. Na trase se vyskytují také checkpointy, které jsou Vaší jedinou záchranou v případě pádu. Jinak budete muset každé kolo začínat od…

Universal Gravitation

24.10.2014
83%
Hra - Universal Gravitation
Video se načítá
Kdo z vás má rád logické hry tak si určitě užije i tuto. Cílem bude najít východ, jenže to nebude tak snadné, protože obtížnost se bude stále stuoňovat. Za pomoci technologie, kterou máte na ruce budete překonávat velké vzdálenosti. Přitahujte se na předměty a dostaňte se až ke dveřím, které vás…

WorldCraft

13.10.2014
82%
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Vyberte si kostku a začněte stavět! Vybrat si můžete jeden ze tří světů, ve kterém budete stavět. Nemusíte se bát, ve hře vás neohrožují nepřátelé ani nic jiného. Nemusíte si ani nic vyrábět, stačí si vybrat kostku a rovnou budovat.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Stylish Bride Dressup

9.8.2013
75%
Hra - Stylish Bride Dressup
Video se načítá
Svatební den je tu a naše nevěsta neví, jaké šaty si má vybrat. Spoléhá na vaši pomoc a styl. Pomozte i vy nevěstě a udělejte ji, v její svatební den nejkrásnější.

Ellys Jump JumpHra na skóreHra o medaile

16.9.2014
70%
Hra - Ellys Jump Jump
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s Ellys v hlavní roli. Vaším úkolem bude skákat po kartách a z každou získat body. Snažíte se vyskákat co nejvýše. Pomůže vám k tomu i pružinka, která vás vystřelí větší rychlostí.

Sugar Rush Speedway

8.12.2013
81%
Hra - Sugar Rush Speedway
Video se načítá
Skvělé závodění za originálních okruzích najdete ve hře Sugar Rush Speedway. Stačí usednout za volant jednoho z originálních vozidel. Každé z nich má samozřejmě jiné jízdní vlastnosti, takže si vyberte to, které Vám nejvíce vyhovuje. Na trase závodu sbírejte také zajímavé bonusy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.