Oblíbené hry

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Stick Figure Badminton 2

16.5.2014
78%
Hra - Stick Figure Badminton 2
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete muset své soupeře porazit v badmintonu. Hra nabídne na výběr několik postaviček, za které je možné hrát. Navíc, pokud Vás přestane bavit hrát proti počítači, můžete to zkusit proti kamarádovi.

Spider Stickman

23.5.2014
79%
Hra - Spider Stickman
Video se načítá
Zahrajte si Spider Stickman, vaším úkolem bude urazit co nejdelší vzdálenost za pomocí lana. K tomu vám bude stačit myš, se kterou budete muset klikat jak o život. Máte na to ho dopravit co nejdál?

Fashion Creator 2

13.11.2013
82%
Hra - Fashion Creator 2
Video se načítá
Vytvořte této krásné slečně nádherný obleček! Napřed jí udělejte účes, se kterým bude neodolatelná a pak hurá na to! Vylepšete její šaty podle vašich představ, budete mít na výběr ze spousty věcí a barevných motivů. Tak na co ještě čekáte?

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

High TideHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - High Tide
Video se načítá
High Tide je postřehová hra, ve které musíte šplhat do výšky po krabicích, jinak se utopíte. Můžete narazit i na různé bonusové předměty.

Save Me 2

13.8.2013
69%
Hra - Save Me 2
Video se načítá
Vaším úkolem je zachránit co nejvíce lidí a zvířat skákajících z hořících budov. Chytat můžete i nábytek, za který máte body, ale v případě jeho zničení se nic neztrácíte. Vyvarujte se však bomb, závaží, lvů a slonů, kteří vás zabijí! (Bomba vybuchne, vše ostatní je na vás moc těžké...) Pokud…

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.