Oblíbené hry

Hra - Heute & Bothered NY Fashion Challenge
Video se načítá
Myslíte si, že máte vkus a věděli byste připravit modelky na různé akce. Ověřte si to touto hrou a přečtěte si názor renomované módní návrhářky.

Laundry Day

18.3.2014
84%
Hra - Laundry Day
Video se načítá
Ve hře Laundry Day se stanete zaměstnankyní v prádelně. Vaším úkolem bude vzít špinavé prádlo od zákazníků, vyprat ho v pračce, následně vysušit a dle potřeby i vyžehlit. Práce budete mít mnoho, takže je potřeba vše dobře naplánovat a nevynechat žádný důležitý krok.

Hairstyle Wonders

4.3.2013
80%
Hra - Hairstyle Wonders
Video se načítá
Pro všechny nadšené kadeřnice je tady pěkná hra, ve které budete moct svěřené slečně vytvořit některý z mnoha účesů. Je jen na Vás jakou délku zvolíte, jestli použijete žehličku na vlasy, nebo naopak natáčky a jakou barvu vyberete. Nejdříve ale bude třeba slečně vlasy pořádně umýt a vysušit. Úplně…

Keep it Classic

22.3.2013
72%
Hra - Keep it Classic
Video se načítá
Pro všechny milovnice módy je tady trocha klasiky. Modelku v této hře budete moct připravit na obchodní schůzku, do kanceláře nebo obléknout do vkusných halenek, sukní, sak a šatů. Nechybí ani elegantní lodičky a doplňky.

Miley Cyrus Dress Up

30.5.2011
63%
Hra - Miley Cyrus Dress Up
Video se načítá
Baví tě oblíkačky? Tak tady pro tebe jednu máme. Oblékni si celebritu Miley Cyrus, kterou můžeš znát taky jako Hannah Montanu. Vyber jí to nejstylovější oblečení, ve kterém jí to bude opravdu slušet. Můžeš se inspirovat několika předem vytvořenými kombinacemi.

Now & Then Elsa Makeup

4.3.2015
83%
Hra - Now & Then Elsa Makeup
Video se načítá
Elsa se chystá na oslavu, kde chce vypadat krásně. Pomůžeš jí s výběrem make-upu? První je více konzervativní, zatímco ten druhý je zábavnější a barevnější.

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Sim Lemonade MillionaireHra na skóreHra o medaile

9.10.2014
67%
Hra - Sim Lemonade Millionaire
Video se načítá
Otevřete si stánek s citrónovou šťávou a prodávejte ji. Musíte mít však dostatek suroviny, abyste mohli šťávu vyrábět. Také si můžete nastavit, z kolika surovin se bude sestávat několik dávek. Nastavte si i cenu a hurá do ulic.

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

3 Pandas

26.8.2013
85%
Hra - 3 Pandas
Video se načítá
Zahraj si zábavnou adventuru se třemi pandami. Zachraň je do bezpečí před zlými piráty! Každá panda má unikátní vlastnost, která se ti může v pravý čas hodit. Překonej všechny nástrahy a osvoboď nevinné pandy!

Tower Bloxx

7.7.2013
69%
Hra - Tower Bloxx
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru na mobilní telefony Nokia. Váš cíl je jasný, postavte si své město. Nebude to tak jednoduché, jak se zdá. Napřed stavíte modré budovy, potom červené, zelené a nakonec žluté. Modrou můžete postavit, kde chcete, červenou můžete stavět pouze, když sousedí s modrou.…

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.