Oblíbené hry

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Conquer Antartica

17.12.2014
71%
Hra - Conquer Antartica
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete potřebovat dobrou mušku. Budete mít za úkol shodit tučňáky na protějším ledovci. Na výběr máte několik druhů zbraní. Dávejte si však pozor, aby vás neshodili dříve.

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

April Fool Slacking

23.9.2014
80%
Hra - April Fool Slacking
Video se načítá
Nudíte se? Můžete dělat různé opičky a tropit neplechu! Můžete například smskovat kámošům nebo tancovat v kostýmu šaška. Dávejte si však pozor, aby vás přitom nikdo nenachytal!

Chubby Hamster

22.2.2012
93%
Hra - Chubby Hamster
Video se načítá
Křeček Chubby se rozhodl utéct od své zlé malé majitelky a tak se musí dostat z klece i z celého bytu. Pomůžete mu? Používejte všechno, co v domácnosti najdete a nebojte se ani bláznivějších nápadů :)
Hra - Baby Hazel Halloween Castle
Video se načítá
Spolužáci připravili pro Hazel na Halloween velké překvapení. V každých dveřích budete dělat zajímavé věci a zároveň budete oslavovat šťastný Halloween. Příjemnou zábavu.
Hra - Baby Hazel Halloween Crafts
Video se načítá
I tentokrát přišla vaše oblíbená Hazel, která chce oslavit Halloween. Vaším úkolem je jí pomoci s přípravou dekoraci, nového kostýmu a strávit čas s jejími kamarády. Užijte si tento svátek s Hazel naplno.

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.