Oblíbené hry

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Zombie RaceHra na skóreHra o medaile

6.6.2014
76%
Hra - Zombie Race
Video se načítá
Další skvělá postřehová hra, ve které ujíždíte s autem po silnici, vyhýbáte se překážkám a sbíráte body. Body se vždy počítají jen na jedné straně silnice, tak buďte připraveni. Za získané lebky můžete auto i upravovat.

Balloon ParkHra na skóreHra o medaile

14.6.2015
74%
Hra - Balloon Park
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete mít za úkol naplnit balónky heliem. V každém kole budete mít za úkol naplnit určitý počet balónků. Skládejte potrubí tak, abyste mohli naplnit více balónků najednou.

Clean Sarah's Room

17.4.2015
76%
Hra - Clean Sarah's Room
Video se načítá
Sarah má v pokoji hrozný nepořádek, ale je líná si ho uklidit. Pomozte jí v této nelehké úloze a dejte všechny věci na správné místo. Oblečení do koše na prádlo, odpadky do koše, knihy do knihovny a také nezapomeňte zamést prach.

HeartBeat

16.4.2015
75%
Hra - HeartBeat
Video se načítá
Pokuste se zničit všechny bloky, které jsou mezi polovinami srdce. Musíte proto odrážet míček a jakmile se srdce spojí, postupujete do dalšího kola. Využívejte také mnoho vylepšení, která můžete posbírat. Dokážete si poradit?

Coaster Mania

10.4.2015
78%
Hra - Coaster Mania
Video se načítá
Zahrajte si parádní pařbu, ve které budete ovládat vozík z horské dráhy. Vaším úkolem bude skákat z plošiny na plošinu a snažit se nespadnout.

Mix And Match

10.4.2015
74%
Hra - Mix And Match
Video se načítá
Dokážete v limitu sto tahů namíchat výsledný odstín barvy, který bude znamenat vítězství ve hře. Barvy se mohou zajímavě mísit i mezi sebou, takže bude o zábavu postaráno.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Falldown ColorHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video se načítá
Falldown Color je klasická hra, ve které padáte s kuličkou skrze patra a nesmíte se zaseknout. Pokud se tak stane, tak prohráváte. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů.

More BaloonsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
77%
Hra - More Baloons
Video se načítá
More Baloons je zábavná hra, ve které budete propichovat balónky. V každém kole jich musíte propíchnout určitý počet. Hra obsahuje několik velmi zábavných levelů. V každém máte omezený počet šipek.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Jump2Hra na skóreHra o medaile

16.11.2014
70%
Hra - Jump2
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete překonávat překážky na cestě. Kolečko neustále jede a zastaví se jen v případě, že zmáčknete tlačítko pro skok.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Beauty Studio

19.8.2013
89%
Hra - Beauty Studio
Video se načítá
Máš pod palcem salón krásy a jsi na něj úplně sama. Myslíš, že se ti povede obsloužit to velké množství zákaznic, abys splnila limit, který máš v každém kole? Čeká tě make-up, kadeřnictví a péče o pleť. Za body budeš moci kupovat další věci do studia, které by ti mohly pomoci.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.