Oblíbené hry

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

I love My Computer

18.6.2013
87%
Hra - I love My Computer
Video se načítá
Tak u této hry se určitě zasmějete! Určitě to každý z vás zná, když se vám sekne počítač nebo dělá to, co nechcete. Tak tento pán má nervy úplně na krajíčku. Co ho takhle rozmlátit na 8 způsobů? Doporučujeme vyčkat co nejdéle a pak začněte hledat, je to opravdu sranda. Tak neváhejte a vyzkoušejte.

Uphill Rush 3

24.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush 3
Video se načítá
Uphill Rush 3 je již třetím dílem perfektní závodní hry, ve které se tentokrát na motorce převezete přes město. Na každé trase vás bude čekat mnoho překážek, které vám však dávají příležitost vyzkoušet všemožné triky a vydělat tak body a peníze navíc.

Match Match Baby

28.12.2012
69%
Hra - Match Match Baby
Video se načítá
Představovaly jste si někdy jak by vypadalo vaše dítě? Tato zábavná hra Vám to ukáže ;) Jen vyplníte své jméno a jméno svého vyvoleného a hra Vám ukáže obrázek Vašeho budoucího miminka. Dozvíte se dokonce i jeho oblíbené jídlo a hračku. Když se Vám výsledek nebude líbit nezoufejte a nezapomeňte, že…

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.