Oblíbené hry

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Horse Eventing 3

11.7.2013
82%
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
V bezchybné hře Horse Eventing 3 se stanete džokejkou, která má vlastního koníka. Kromě péče o něj, se budete účastnit i různých závodů či běhu přes překážkovou dráhu. Ve hře nechybí ani množství vylepšení pro žokejku i pro jejího koníka.

Lego train

22.3.2012
75%
Hra - Lego train
Video se načítá
Užijte si tu pravou zábavu s LEGEM, ale tentokrát online. Vyjeďte na trať s pravým LEGO vláčkem. Doplňujte mu správně koleje, železniční přejezdy, nabírejte cestující, zahoukejte si na výstražné znamení,... jako pravý strojvůdce. To vše v krásné grafice, která se bude líbit nejen nejmenším hráčům.

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.