Oblíbené hry

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Super Castle Sprint

14.1.2015
75%
Hra - Super Castle Sprint
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít za úkol pomoci rytíři uprchnout před nebezpečným kostlivcem. Během běhu se musíte vyhýbat různým překážkám, které vám stojí v cestě. Kromě toho se snažte posbírat co nejvíce zlatých mincí.

Tombik

6.2.2014
88%
Hra - Tombik
Video se načítá
Ve hře Tombik potřebujete hbité prsty, protože musíte překonávat mnoho rozličných překážek. Aby toho nebylo málo, jste pronásledováni nazlobeným dědkem, který také umí dobře pelášit. Po cestě sbírejte vylepšení a hvězdy.

Angry Gran Run

10.7.2013
78%
Hra - Angry Gran Run
Video se načítá
V postřehové hře Angry Gran Run bude vaším úkolem proběhnout s rozzuřenou babičkou přes město plné překážek. Po cestě můžete vrážet do lidí a také sbírat cenné mince, za které si následně budete moci koupit užitečná vylepšení. Čím dál se vám podaří doběhnout, tím více mincí můžete získat.

Angry Gran Run Cairo

8.11.2013
82%
Hra - Angry Gran Run Cairo
Video se načítá
Ve hře Angry Gran Run Cairo budete pobíhat ulicemi Káhiry. Cílem je přeskočit nebo se sklouznout pod všemi překážkami, která se Vám postaví do cesty. Je nutné sbírat také mince, které utratíte v obchodě, kde si můžete koupit nový vzhled postavičky. Odměnu v podobě mincí dostanete také za splnění…

Babka na útěku 6: Indie

11.11.2014
86%
Hra - Babka na útěku 6: Indie
Video se načítá
Dokážete navádět nazlobenou babču, která se prohání městem v Indii? Musíte se vyhnout všem nástrahám na trati. Dobře volte způsob jejich překonání. Máte na výběr z přeskočení, podlezení a nebo je jednoduše oběhnete.
Hra - Angry Gran Run Christmas Village
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super hry. S naštvanou babičkou se vydáte do zasněžené vesnice! Jako vždy je plná chuligánů, kteří potřebují zmlátit, hlavně nezapomínejte sbírat mince a vyhnout se všem možným překážkám!

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…

Pet Sledding

23.1.2014
86%
Hra - Pet Sledding
Video se načítá
Vyzkoušejte si zahrát postřehovú hru Pet sledding, kde si můžete vybrat hru pro jednoho, ale i dva hráče. Po vybrání si můžete vybrat jednoho ze zvířecích jezdců. Pak se můžete pustit do hry, kde bude vaším úkolem sbírat dárky a vyhýbat se kamenům. Každým kolem, je hra náročnější proto musíte být…
Hra - A Sitch in Time - episode 2: Past
Video se načítá
V druhém díle této skákačky se dostaneš do minulosti do doby, kdy byla Kim malé dítě. Nejdříve se musíš dostat nepozorovaně z dětského pokoje, ale nesmíš přitom vzbudit spinkající děti. Když se dostaneš ven, čekají tě velká dobrodružství!
Hra - Kim Possible: Draken´s Lair
Video se načítá
Vžijte se alespoň na chvíli do role Kim Possible a vydejte se na nebezpečnou cestu plnou nástrah. Hra má několik kol, kde bude vaším úkolem překonat protivníka, vyhýbat se laserovým paprskům nebo přeskakovat z jedné plošiny na druhou.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.