Oblíbené hry

Fantasy Girl

18.4.2014
88%
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Zahraj si jednu netradiční oblíkačku. Tentokrát můžeš z krásné slečny udělat rovnou tři fantazijní postavy - mořskou pannu, vílu nebo princeznu. Výběr je na tobě. Veškeré kousky krásného oblečení se navíc dají kombinovat navzájem.

Art Pad

28.4.2014
86%
Hra - Art Pad
Video se načítá
Chceš si něco nakreslit? V této hře můžeš bez problémů. Vyber si barvu, velikost štětce i množství barvy. Vyzkoušet můžeš také moderní cákance nebo psaní. Vše je jen na tobě!

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

New Year Slacking 2013NÁŠ TIP

20.12.2013
90%
Hra - New Year Slacking 2013
Video se načítá
Zahrajte si nejnovější díl flákačky! Tentokrát se děj odehrává na oslavě nového roku a vy se děsně nudíte! Ovšem kolem je spousta zábavy, jenom si musíte dát pozor, aby vás nikdo nechytil. Například můžete odpalovat ohňostroje, pudrovat si tváře nebo vylekat přítomné hosty.

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.