Oblíbené hry

Impulse J5: nightHra na skóreHra o medaile

25.4.2013
76%
Hra - Impulse J5: night
Video se načítá
Výborná oddechovka, která zaručeně pobaví. Cílem hry je postavit co nejvyšší stavbu, aniž by vám spadla, k tomu máte omezený materiál. Čím vyšší stavba, tím vyšší skóre. Dokážete nahrát to nejvyšší skóre?

Scuba

28.4.2012
95%
Hra - Scuba
Video se načítá
Se svou vesmírnou lodí jste ztroskotali na neznámém místě a teď před vámi stojí náročný úkol - najít vhodný materiál na konstrukci nového motoru pro vaši vesmírnou loď. Nalezený materiál můžete různě kombinovat a vytvářet tak potřebné stavební prvky.

Zombotron

14.9.2012
70%
Hra - Zombotron
Video se načítá
Zombotron je klasická střílečka, ve které je na postup do dalšího kola nutné prostřílet si cestu skrz velké množství zombie. Hra však vyniká hezkou grafikou a velkým množstvím různých zbraní, které si můžete postupně kupovat.

Zombotron 2

18.9.2012
72%
Hra - Zombotron 2
Video se načítá
Zombotron 2 je druhý díl akční střílečky, ve které se s vaším hrdinou pustíte do boje proti zombie a dalším nepřátelům. Kromě likvidace protivníků je nutné najít i tu správnou cestu a nasbírat dostatek finančních prostředků na nákup nových a silnějších zbraní.

Douchebag Life

27.2.2014
70%
Hra - Douchebag Life
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které se budete muset vžít do role mladého muže. Hlavním cílem jeho života je zábava a hlavně dívky. Vaším úkolem bude dostat tohoto mladého muže na tu nejlepší párty a randit s nejhezčími dívkami. Máte pouze 14 dní na to, abyste mladíka dostali do formy.

Douchebag Workout 2

17.4.2013
65%
Hra - Douchebag Workout 2
Video se načítá
Douchbag Workout je perfektní hra, ve které bude vaším úkolem pomoci chlapíkovi jménem Vince dostat se do formy. Posilovat můžete všechny partie těla, abyste získali dobrou postavu. Kromě toho budete i vydělávat peníze, seznamovat se s novými lidmi či flirtovat s různými ženami.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Jigsaw Palace

6.4.2017
76%
Hra - Jigsaw Palace
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem dosadit do hracího pole objekty tak, aby vyplnili všechna volná pole. Některé objekty tak budete muset otočit, rozdělit nebo jinak posunout.

Red Bugs Puzzle

23.5.2011
87%
Hra - Red Bugs Puzzle
Video se načítá
Tato logická hra nefunguje na stejném principu jako klasické puzzle hry. Vaším cílem je umožnit mravenečkovi projít naplánovanou cestu a přitom ho směřovat tak, aby posbíral co nejvíce červených malin. Vyhýbejte se ovšem nepřátelským broukům, kteří by mohli maliny sníst nebo zaútočit na mravenečka.

Piškvorky

2.3.2012
66%
Hra - Piškvorky
Video se načítá
Každý, kdo rád potrápí své mozkové závity si přijde na své v on-line verzi klasických piškvorek. Hra je o to těžší, že budete hrát proti počítači, který v podstatě nedělá chyby. Dokážete ho porazit?

Afro Fish

21.6.2013
80%
Hra - Afro Fish
Video se načítá
Afro Fish je výborná hra na skóre, která vás zaručeně bude bavit! Hrajete v ní za masožravou rybu, která nemá nikdy dost. Snězte co nejvíce ryb, želv a vyhýbejte se šípům z harpuny. Čím více sníte, tím jich na vás poletí víc. Jakmile se objeví žralok tak se mu snažte vyhnout, jinak vás roztrhá na…

Sneaky Texting

2.2.2013
82%
Hra - Sneaky Texting
Video se načítá
Sneaky Texting je super postřehová hra, ve které se na chvíli stanete klasickým žákem základní školy, co přes zákaz učitelů používá mobil. Vašim úkolem bude v časovém limitu napsat a některému ze spolužáků odeslat stanovený počet SMS. Každý následující level bude náročnější a půjde hůř vystihnout…
Hra - The Scale of the Universe 2
Video se načítá
Máš představu o světě kolem tebe? Pokud si nedokážeš představit velikost naší galaxie nebo molekuly DNA ve srovnání s jinými věcmi? Pak je tato aplikace skvělá pro získání základního přehledu.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

The Farmer

23.5.2011
79%
Hra - The Farmer
Video se načítá
Farmářské hry jsou velmi oblíbené a vyjímkou není ani hra The Farmer. V této hře dostanete k dispozici farmu a pole, na kterých můžete pěstovat co se vám zamane. Kromě pěstování ovoce a zeleniny můžete také na své farmě pěstovat zvířata. Úrodu můžete prodat a našetřit peníze na sadbu nebo na…

Cover Orange: WildWest

19.7.2014
85%
Hra - Cover Orange: WildWest
Video se načítá
V dalším pokračování známé herní série s názvem Cover Orange: WildWest budete mít opět za úkol ochránit pomeranče v každém kole před ničivým deštěm. K dispozici budete mít přitom vždy několik předmětů, které je na hrací ploše nutné správně rozmístit.

3 Pandas 2

23.8.2013
84%
Hra - 3 Pandas 2
Video se načítá
Zahraj si druhý díl adventury 3 Pandas. Opět pomáháš třem pandám překonat všechny překážky a dostat se do bezpečí. Každá panda má jinou speciální schopnost a je nutné je správně využívat, abyste se dostali do cíle. Potěší vás určitě i milá grafika stejně jako skvělé zpracování.

3 Pandas

26.8.2013
85%
Hra - 3 Pandas
Video se načítá
Zahraj si zábavnou adventuru se třemi pandami. Zachraň je do bezpečí před zlými piráty! Každá panda má unikátní vlastnost, která se ti může v pravý čas hodit. Překonej všechny nástrahy a osvoboď nevinné pandy!

Katy Perry v nesnázích

26.5.2013
70%
Hra - Katy Perry v nesnázích
Video se načítá
Katy Perry unesl zlý a mocný Imothep, který vstal z hrobky, zrovna když Katy byla sama v komnatě pyramidy. Hrajete za chlapíka, který se nebojí ničeho a nikoho. Sbírejte pomůcky, věci, které Vám pomohou se dostat přes mocné nástrahy v pyramidě. Odstraňte mumie, živou sochu Anubise, krále škorpiónů a…

I Saw Her Standing There

14.8.2013
84%
Hra - I Saw Her Standing There
Video se načítá
Mladý kluk se zamiloval do holky. To je normální. Ta holka je zombie. No... stane se. Jediný způsob, jak může jejich láska fungovat, je, že se mu jí podaří zavřít do klece. Zahrajte si tuhle skvělou plošinovku a dopřejte jejich lásce, aby dopadla dobře.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.