Oblíbené hry

Knightmare Tower

7.11.2012
81%
Hra - Knightmare Tower
Video se načítá
Staňte se odvážným rytířem, nechte se vystřelit z děla, bojujte proti nepřátelským stvořením a pokuste se tak zachránit 10 králových dcer, které byly uneseny. Dostat se na vrchol vysoké věže však bude vyžadovat nejen rychlost, ale i množství upgradů a vylepšení.

Ultra BlockHra na skóreHra o medaile

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video se načítá
Zahraj si parádní hru, ve které budeš spojovat barevné kostičky. Spojit musíš vždy minimálně tři stejně barevné kostičky. Dávej si pozor na chyby, jinak budeš potrestán řádkem navíc.

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Grub RidinHra na skóreHra o medaile

11.8.2014
74%
Hra - Grub Ridin
Video se načítá
Skvělá hra s Timonem a Pumbou. Vaším úkolem bude během 3 pokusů vyskočit s Timonem co nejvýše na dřevěném prkně. Ovládat Timona budete šipkami. Nahoru a dolů zvyšujete rychlost či výskok. Šipkami vlevo či vpravo zase pohyb na rampě.

Throw Needle

15.4.2015
71%
Hra - Throw Needle
Video se načítá
Házejte jehly podle barvy do kolečka uvnitř něho je vlk. Červená jehla patří logicky do červené poloviny kolečka a zelená do zelené.

Squibballs Hole In One

16.1.2014
71%
Hra - Squibballs Hole In One
Video se načítá
V této hře budete hrát golf, ale trošku jinak. Na začátku budete nastavovat, jak bude vypadat váš míček. Myší nastavíte úhel a mezerníkem nastavujete sílu úderu. Po cestě vás bude čekat spousta překážek. Podaří se vám odpálit balónek co nejdále?

Frozen Elsa Driving Test

22.9.2015
58%
Hra - Frozen Elsa Driving Test
Video se načítá
Elsa má dneska řidičské zkoušky a proto potřebuje krásné oblečení a vaše zkušenosti v řízení auta. Pomůžete jí je úspěšně složit?

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Halloween RideHra na skóreHra o medaile

6.5.2014
73%
Hra - Halloween Ride
Video se načítá
Další skvělá hra, která vás jistě potěší! Vaším úkolem bude ujíždět v autě a po cestě sbírat barevné lektvary. Každý lektvar vám přinese jiný počet bodů. Dávejte si pozor hlavně na překážky!

AirportHra na skóreHra o medaile

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovou hru, ve které hlavně o čas! Musíte správně roztřídit krabice podle barev určení. Na jedoucím páse pak musíte měnit šipky tak, abyste dostali všechny krabice na správná místa!

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

CanaryHra na skóreHra o medaile

26.4.2012
82%
Hra - Canary
Video se načítá
Zahrajte si postřehovou hru Canary, která vás přenese do podzemních dolů, ve kterých budete muset najít tu správnou cestu. Tu si budete muset často i sami vytvořit a to za pomoci laserové zbraně, kterou máte k dispozici.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.

Digital SwitchHra na skóreHra o medaile

28.7.2014
68%
Hra - Digital Switch
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hudební hru! Vaším úkolem bude chytat barevné obrázky vždy stejně barevným panáčkem. Navíc můžete získat body na mezihře, ve které si musíte zapamatovat postup.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.