Oblíbené hry

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.

BMX BackflipsHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
74%
Hra - BMX Backflips
Video se načítá
BMX Backflips je závodní hra, ve které musíte plnit úkoly v každé úrovni. Musíte například udělat "backflip" a sebrat přitom hvězdu.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.
Hra - Defend Your Berry Bones
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které musíte bránit krabičku s vločkami. Duchové, kteří lítají kolem se budou jednotlivých dobrot snažit zmocnit, vy to však nesmíte dovolit.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

ABC JumpersHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
76%
Hra - ABC Jumpers
Video se načítá
Další skvělá hra, díky které se můžete i něco přiučit. Vaším úkolem bude mačkat stejná písmenka na klávesnici, jaká mají panáčci nad hlavičkou. Když to nestihnete včas, panáček spadne na zem. Můžete využít i bonusu, který přidá všem panáčkům padák.

Touch the SkyHra na skóreHra o medaile

6.2.2013
76%
Hra - Touch the Sky
Video se načítá
Pokuste se v této hře doletět co nejdále. Za vydělané peníze budete moci kupovat nová vylepšení pro Váš dopravní prostředek a tím tak dosáhnout i delší vzdálenosti.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.