Oblíbené hry

Crab BallHra na skóreHra o medaile

30.12.2013
77%
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Jestli máte rádi volejbal, tak tato hra vás určitě bude bavit. Bohužel se dá hrát pouze proti počítači, ale i tak si užijete spoustu zábavy. Nasázejte protivníkovi co nejvíce bodů a vyhrajte.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Vrhcáby

15.8.2012
82%
Hra - Vrhcáby
Video se načítá
Je tady oblíbená a velice stará desková hra v online podobě, kde jí přijdete na chuť určitě i Vy. Cílem hry je přesunout všechny své kameny na své území a potom do "domečku". Váš postup určují hody kostkami, podle kterých posouváte vždy jeden nebo dva kameny na volná pole (nestojí tam nikdo, Vaše…

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Angry Birds MahjongHra na skóreHra o medaile

21.11.2014
78%
Hra - Angry Birds Mahjong
Video se načítá
Zahrajte si parádní mahjong s tématikou Angry Birds. Čeká na vás mnoho obtížných kol a hlavně deseti minutový časový limit.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.