Oblíbené hry

Cloud Wars

3.11.2012
79%
Hra - Cloud Wars
Video se načítá
Ve strategické hře Cloud Wars bude vaším úkolem v každém kole porazit a ovládnout všechny obláčky na obloze. Postupně můžete k nepřátelským obláčkům vysílat své jednotky, dokud je úplně neovládnete. Váš úspěch bude záviset zejména na vhodně zvolené taktice.

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Thingdom

1.6.2013
90%
Hra - Thingdom
Video se načítá
V této opravdu velice pěkné hře dostanete možnost starat se o moc roztomilou chlupatou kuličku. Na začátku si vyberete jak se bude jmenovat a jak má přesně vypadat a pak už může ovlivňovat celý její život. Kdy bude spát, kdy si bude hrát, tančit, potkávat se s ostatními, jíst,... Máte možnost zahrát…

Woobies

20.8.2012
89%
Hra - Woobies
Video se načítá
Tak taková postřehová hra tu ještě nebyla. Za úkol budete mít vystřelovat barevné kuličky a spojením tří stejných barev je odstraňovat z herního pole. Tento princip jistě znáte. Tato hra je ale výjimečná svou krásnou grafikou a ztvárněním kuliček, které jsou chlupaté, roztomilé a budou se na Vás…

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Cattle Tycoon 2

21.1.2016
80%
Hra - Cattle Tycoon 2
Video se načítá
V této hře se stanete farmářem, který se snaží neustále zvětšovat a rozšiřovat svou farmu. Abyste nasbírali dostatek peněz, musíte chovat a prodávat jednotlivá zvířata a také jejich produkty. Na postup do dalšího kola je potřeba vždy splnit předepsané úkoly.
Hra - Monster High Zombie Shake Venus McFlyTrap
Video se načítá
Vyberte Venus hezké oblečení z jejího skříně. Kromě toho v ní najdete pěkné účesy a doplňky, které by se jí mohly hodit.
Hra - Music Festival Venus Mcflytrap
Video se načítá
Venus Mcflytrap znáš určitě ze seriálu Monster High. Teď se vydává na večírek plný muziky a ty ji máš obléci co nejlépe. Jako vždy máš na výběr ze spousty ulítlého oblečení, stejně jako se můžeš vyřádit na barvě i střihu vlasů.

Leopard Style Makeover

4.12.2013
90%
Hra - Leopard Style Makeover
Video se načítá
Leopardí skvrny budou vždy in a neměly by chybět v žádném šatníku. Tato kráska čeká jen na vás, kdy jí uděláte kosmetické úpravy, vyberete vhodný make-up a nakonec leopardí šaty s doplňky. Jak bude vypadat vaše modelka?

Závod ChrtůNÁŠ TIP

20.7.2013
90%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá
Přinášíme vám super sporotvní pařbu, kde budete trénovat a závodit s vaším chrtem. Na začátku hry si vyberte slot, na který se bude ukládat vaše hra. Potom si vyberte barvu svého pejska a pojmenujte ho. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout…

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

Shopping street

7.7.2011
79%
Hra - Shopping street
Video se načítá
V této budovatelské hře se staráte o to, aby vaše obchody, které vystavíte, vydělávali co nejvíce. Můžete si vybrat ze spousty různých obchodů, ať už jde o zlatnictví či hračkárny. Ve hře máte také několik možností, jak udržet zájem kolemjdoucích. Dokážeš zařídit, aby tvé obchody úspěšně fungovaly?
Hra - Jennifer Rose: Cat Grooming
Video se načítá
Jennifer Rose se rozhodla, že se bude starat o kočičky. Aby byli její čtyřnozí svěřenci spokojení musí je včas krmit, hrát a mazlit se s nimi a samozřejmě je dávat na kočičí písek. Každý den vydělá nějaké peníze, za které si může koupit vylepšení, která jí budou pomáhat. Bude to potřebovat, protože…
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Oblékni si svou Skelitu z Monster High! Vybrat jí můžeš různé oblečení i doplňky. Také se těš na skvělou hudbu, která tě bude doprovázet po celou dobu hraní. Obleč si svou Monster High!
Hra - Monster High Freak Du Chic Frankie Stein Dress Up
Video se načítá
Oblečte si tentokrát mladou Frankie Stein, která miluje extravagantnější styl oblečení. Vyberte jí šaty, doplňky a krásné boty.
Hra - Monster High Luna Mothews Dress Up
Video se načítá
Luna by uvítala vaši odbornou pomoc v oblasti módy, vyberte jí tentokrát něco moderní a přitažlivé.
Hra - Monster High Elle Eedee Dress Up
Video se načítá
Vyberte krásné Elle krásné oblečení, aby mohla navštívit svého přítele. Bude se mu nové oblečení líbit?
Hra - Monster High Cleolei Dress Up
Video se načítá
Pomozte tentokrát Cleo z Monster High s výběrem oblečení, pěkného účesu a doplňků, aby se všem líbila.
Hra - Monster High Lagoona Blue in 13 Wishes
Video se načítá
Jak bude vypadat Lagoona Blue v 13 přáních, kterou oblečeš ty? Na výběr máš z velkého množství oblečení i doplňků v různých barevných kombinacích.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.