Oblíbené hry

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

Journey of the Mouse

6.8.2013
84%
Hra - Journey of the Mouse
Video se načítá
V roli laboratorní myšky vás čeká mnoho bludišť plných nástrah. Vyhněte se ozubeným točícím se kolům, nespadněte do díry, nenechte se zabít elektrickým ohradníkem, utečte kočce. Cestou je třeba sbírat jídlo, díky kterému si můžete kupovat vylepšení. Pro ukončení každé úrovně je třeba dostat se k…

Goodgame Big Farm

31.12.2011
94%
Hra - Goodgame Big Farm
Video se načítá
POZOR! GoodGame Farmer prošel několika vylepšeními a změnou názvu. Nově se jmenuje BigFarm a na našem webu si ho můžete zahrát kliknutím na následující odkaz. Zahrajte si Goodgame BigFarm ZDE! Do nového roku Vás může provázet tato výborná farmářská hra z dílny Goodgame, ve které se budete…

Nut Rush

9.2.2016
70%
Hra - Nut Rush
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete běhat s veverkou a sbírat oříšky. V cestě vám však stojí několik překážek, které musíte překonat. Snažte se posbírat co nejvíce oříšků a nespadnout přitom do propasti.

Crazy Cat

4.3.2016
80%
Hra - Crazy Cat
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete skákat s kočičkou po ostrůvcích a snažit se doskákat co nejdále. Odrážet se budete o jednotlivých ostrůvků, které se mohou i pohybovat.

Go Go Plant

17.5.2013
72%
Hra - Go Go Plant
Video se načítá
V postřehové hře Go Go Plant budete doprovázet květinu v květináči napříč krajinou plnou překážek. Během rychlého běhu se musíte vyhýbat všem nebezpečím a zároveň sbírat peníze a další bonusy. Hra navíc obsahuje dva módy Normal a Arcade.

Parking Zone

27.12.2014
73%
Hra - Parking Zone
Video se načítá
Máme tu parádní logickou pařbu, ve které budete parkovat auta podle jejich barev. Každé parkovací místo má barvu a k ní i příslušné auto. S auty budete muset i hýbat, abyste je dostali do správného místa.

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Pou Escape

7.10.2014
76%
Hra - Pou Escape
Video se načítá
Pou a jeho milovaná musí sesbírat všechny srdíčka. Pou má hnědé barvy a jeho láska růžové. Abyste posbírali všechny srdíčka, musíte využívat logické myšlení. Každý z nich při pohybu jde druhou stranou, musíte je nasměrovat tak, aby posbírali všechny své srdíčka a vrátili se do domečku.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

My Dolphin Show 6

29.6.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 6
Video se načítá
V této hře budete předvádět obrovskou vodní show pro diváky. Budete ovládat vycvičeného delfína, který umí parádní kousky a triky. Na vás bude se pokaždé trefit do správných míst.

My Dolphin show 5

26.1.2015
94%
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
Zahrajte si další parádní díl hry, ve které se budete jako delfín předvádět lidem. Vaším úkolem bude ukazovat různé atrakce, balónky, kruhy a podobně. Hlavně se snažte získat co nejvíce publika.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

School Bus License 2

16.6.2013
85%
Hra - School Bus License 2
Video se načítá
Staňte se řidičem autobusu. Prvně se musíte naučit řídit v autoškole a pak dostanete řidičské oprávnění. Dávejte si pozor, abyste nepřejeli žlutou čáru, protože jinak hra končí. Taky si dávejte pozor na zatáčení, protože je VELMI citlivé. Když zatáčíte, tak potom musíte volant srovnat, jinak se…

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Stuart Skateboard

21.3.2012
75%
Hra - Stuart Skateboard
Video se načítá
V této výborné hře je hlavním hrdinou oblíbený myšák Suart Little. Ten se tentokrát rozhodl jezdit na skateboardu. Nebude to mít ale tak jednoduché. V cestě mu stojí spousta nepříjemností jako jsou lavičky, louže a odpadky. Pomůžete mu je všechny šťastně překonat?

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

School Bus License

13.9.2013
71%
Hra - School Bus License
Video se načítá
Řídit auto není nic snadného, ale není to nic proti tomu, když bys chtěla řídit školní autobus. Teď si to můžeš zkusit. Snaž se řídit opatrně, ale přitom rychle, abys stihla děti dovézt do školy. Plň dané úkoly a dávej si pozor, abys nevjela na žlutou plochu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.