Oblíbené hry

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Angry Birds RIO

28.4.2012
89%
Hra - Angry Birds RIO
Video se načítá
Angry Birds, neboli naštvané ptáky můžete znát z populárních videoher a her na mobilních počítačích. Tentokrát se tito sympaťáci vydali až do Ria a chtějí vysvobodit všechny uvězněné ptáky z jejich klecí. Vy musíte ptáka vždycky dobře zamířit a vystřelit tak, aby se mu podařilo zničit všechny klece.

Bad Piggies 2

27.9.2013
83%
Hra - Bad Piggies 2
Video se načítá
Hra Bad Piggies 2 má mnoho společného s hrami Angry Birds. Hlavními postavami jsou zde prasátka, která jistě znáte. Cílem je postavit takové vozítko, které se vyrovná se všemi nástrahami trati a dojede do cíle. Po cestě můžete sbírat ještě mnoho dalších bonusů.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Angry Birds SpaceNÁŠ TIP

16.7.2013
99%
Hra - Angry Birds Space
Video se načítá
Jistě každý z vás zná hru Angry Birds, tak se podržte. Máme tu pro vás další díl, až přímo z vesmíru. Hra se ovládá pořád stejně, myší natáhněte prak a nasměrujte trajektorii letu tak, aby nejlépe sundala všechny příšerky najednou. Za to potom dostanete maximální počet hvězdiček na level. Hra má…

Bad Ice-Cream 3

1.2.2016
67%
Hra - Bad Ice-Cream 3
Video se načítá
Princip hry je jednoduchý musíte posbírat ovoce, které se vám v hra bude objevovat. jednoduché už nebude to, že se během sklizně musíte vyhnout nepřátelům, který se vás budou snažit zničit. Jedinou vaší ochranou je to, že můžete kostky vytvářet, ale i ničit. Zvládnete hru dohrát až do konce?

Ice Queen Real Dentist

26.10.2016
78%
Hra - Ice Queen Real Dentist
Video se načítá
Královna přišla k zubaři, protože má kaz na zubu. Pomůžete ji s jejím trápením?

Rapunzel Real Dentist

25.12.2015
80%
Hra - Rapunzel Real Dentist
Video se načítá
Rapunzel má bolavý zub a vy jste jediný, kdo ji může pomoci. Staňte se na den zubařem a pomozte tak Rapunzel. Vaším úkolem bude postupovat přesně podle předepsaných kroků. Přitom nesmíte zbytečně otálet, protože na každý výkon budete mít jen omezený časový limit.

Veselý zubař

30.8.2015
72%
Hra - Veselý zubař
Video se načítá
Do Vaší ordinace přijde malý chlapec s bolestmi zubů. Není se čemu divit. Pomozte mu všechny zuby vyčistit a také ošetřit pokud to bude potřeba.

Where's Derpy? 2

27.3.2014
74%
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
Where 's Derpy? 2 je postřehové hry, kde opět budete hledat mezi ostatními poníky Derpyho a také tři muffinky, které jsou ukryty v obrázku. Podaří se vám najít všechny předměty?

Royal Wedding

4.5.2013
79%
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
Máte rády poníky? A myslíte si, že máte dobré oči a umíte hledat? Pak určitě vyzkoušejte tuto super hru, ve které bude Vašim úkolem najít v krásných obrázcích všechna utajená čísla. Abyste schovaná čísla lépe našli, můžete poušívat lupu. Kolik levelů a různých obrázků zvládnete?
Hra - Taylor Swift Ex–Boyfriends
Video se načítá
Taylor Swift se rozhodla, že se pomstí svým bývalým přátelům a poškodí jim věci na kterých jim nejvíce záleží. Pomozte jí s různými úkoly, aby byla pomsta dokonalá.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Terrible Teeth Demo

15.1.2014
85%
Hra - Terrible Teeth Demo
Video se načítá
Zahrajte si u nás tuto oblíbenou skákačku! Je to pouze demo, protože plná verze je dostupná pouze pro telefony se systémem Android. Hrajete za zlatý zoubek a váš úkol je jasný. Doskákejte až na konec, bude to celkem fuška. Bude na vás čekat spousta překážek a nepřátel, které je nutno zdolat.…

Dino Shift

4.11.2013
85%
Hra - Dino Shift
Video se načítá
Zahrajte si skvělou skákačku s dinosaurem! Vaším úkolem bude procházet jednotlivé úrovně a sbírat barevné krabičky. Krabičky sbíráte tak, že vždy změníte barvu své kůže na barvu krabičky. Dávat si musíte pozor i na překážky.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Bad Ice-Cream 2

27.4.2013
80%
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Bad Ice Cream 2 je zábavná hra podobná Bombermanovi, hrajete v ní za zmrzlinu, která sbírá ovoce. Hra je opravdu jednoduchá, ovládá se šipkami a mezerníkem stavíte nebo boříte ledové bloky. Cílem hry je vyhnout se všem nepřátelům a posbírat všechno ovoce. Je možné jí hrát ve dvou i více lidech.…

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Pets Real Haircuts

13.4.2013
93%
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
V této další povedené hře reálného kadeřnictví si vezmete do parády velice netradiční modely. Budete si totiž moct vybrat, jesti upravíte vlasy pejskovi nebo kočičce. Pak už vše záleží jen na Vaší představivosti a zručnosti. Vlasy zvířátkům můžete vyfoukat, učesat, ostříhat, narovnat nebo nopak…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.