Poslední hrané hry

Bubble Hit Christmas

27.12.2012
71%
Hra - Bubble Hit Christmas
Video se načítá
Bubble Hit Christmas je povedená postřehová hra typu bubble shooter, kterou si tentokrát můžete užít v pravém vánočním stylu. Jednotlivé různě barevné vánoční baňky a zvonečky budete vystřelovat z cukrové hůlky a když se Vám tak podaří spojit 3 a více stejných zvonků nebo baňek, tak zmizí. Cílem hry…

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaile

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete spojovat minimálně 3 stejně barevné kuličky. Dávejte si však pozor, protože s každou úrovní se rychlost padání kuliček zvyšuje.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Bubble Shooter Bird

28.1.2013
70%
Hra - Bubble Shooter Bird
Video se načítá
Je tady moc pěkná postřehová hra typu bubble shooter, která je tentokrát svou náročností určená spíše začátečníkům a nejmladším hráčům, kteří se nemusejí bát, že by ji nezvládli. Stejně jako vždy budete z děla ve spodní části obrazovky vystřelovat barevné míčky a snažit se jimi vytvořit skupinky tří…

Bubble Mix

12.6.2013
82%
Hra - Bubble Mix
Video se načítá
Bubble mix je velmi neobvyklý bubble shooter, protože se zde střídá více her, není to pouze jenom míření a spojování, ale v každém levelu na vás čeká pokaždé něco jiného. Takže si otestujete své reakce a postřeh. Není to taková sranda, jak se zdá, protože hra s každým levelem je těžší. Podaží se vám…

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Bubble BusterHra na skóreHra o medaile

11.4.2012
68%
Hra - Bubble Buster
Video se načítá
Je tady výborná hra ze skupiny bubble shooter. Vašim úkolem bude vystřelovat míčky do hracího pole tak, aby se vždy spojily stejné barvy. Když se Vám to podaří, míčky zmizí. Až v hracím poli nezbude žádný míček postoupíte do dalšího levelu. Ale pozor, pokud Vás míčky zahltí až ke spodnímu okraji…

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.
Hra - Elsa And Jack Love Date
Video se načítá
Elsa a Jack se chystají na svou svatbu pomoz jim s výběrem oblečení, účesů a samotných doplňků, aby na svatbě byly nejkrásnějším párem.

Cinderella Today

4.7.2014
62%
Hra - Cinderella Today
Video se načítá
Jak by vypadala popelka v dnešní době? To závisí jen na vás, jaké oblečení a doplňky jí vyberete.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Monster Blaster 2048

26.2.2015
79%
Hra - Monster Blaster 2048
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické hře bude spojovat příšerky stejných barev a tím je odebrat z hrací plochy. Vždy musíte spojovat příšerky alespoň po trojicích. Pokud se vám jich podaří spojit více, dostanete body navíc. Po získání dostatečného množství bodů, postoupíte do dalšího kola.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Elsa's Valentine

21.3.2015
87%
Hra - Elsa's Valentine
Video se načítá
Oblečte si krásnou Elsu na den Sv. Valentýna. Tento den je výjimečný tím, že se má setkat se svým přítelem proto chce vypadat krásně. Pomůžete jí ??
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Show
Video se načítá
Elsa a Barbie by se chtěli zúčastnit jedné hry, která z nich se obléká lépe. Oblečte ich nechte na porotu, která z nich vypadá lépe.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.