Poslední hrané hry

Fairy Treasure

19.3.2012
82%
Hra - Fairy Treasure
Video se načítá
Zahrajte si tento skvělý arkanoid, ve kterém bude vaším úkolem zničit všechny kostky na herní ploše za pomoci letícího míčku. Ze zničených kostek vám navíc budou padat různé bonusy, jako silnější či rychlejší míček.

Power Pinball

1.1.2013
80%
Hra - Power Pinball
Video se načítá
Power Pinball je zábavná hra pro každého. Výborně propracovaná a naprosto jednoduchá. Ovládá se pouze šipkami. Dokážete nahrát co nejvyšší skóre?

Drake and the Wizards 2

14.5.2014
80%
Hra - Drake and the Wizards 2
Video se načítá
Hrajte za mocného draka! Chrlete oheň, překonávejte překážky a nástrahy. Bojujte s mocnými příšerkami, najděte záhadný krystal, který se dostal do rukou zlého čaroděje. Dokážete najít poklad a zničit temného čaroděje?

Drake And The Wizards

17.11.2013
80%
Hra - Drake And The Wizards
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které hraješ za draka. Zlý čaroděj nechal zkamenět všechny tvé kamarády. Naštěstí se objeví hodný čaroděj, který z tebe udělá velkého draka a ty tak máš šanci kamarády zachránit. Budeš moct chrlit oheň a snáze tak překonávat překážky. Cestou nezapomeň sbírat mince!

Droppy

28.9.2013
84%
Hra - Droppy
Video se načítá
Droppy je zábavná série úloh ve stylu Monkey go happy. V každém kole musíš udělat něco jiného, jsou zde předměty, které musíš zkombinovat nebo správně použít. Povede se ti pomoci Droppymu i překonat s ním nejtěžší závěrečné kolo?

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

Mathematical Zuma

22.8.2012
77%
Hra - Mathematical Zuma
Video se načítá
Tato zuma hra je poněkud náročnější než ty, se kterými jste se mohli zatím setkat. Nejde totiž o barvy, ale o čísla. Aby se kuličky, které Vás ohrožují, příliš nenahromadily, odstřelujete je kuličkami s čísly (součet vystřelené a "odstřelené" kuličky přitom musí dávat součet 10). Dobré je, že když…

Pour the Fish

7.3.2014
91%
Hra - Pour the Fish
Video se načítá
Pour The Fish je logická hra, ve které budete muset dostat vodu k bílé rybičce. Do země musíte vytvářet vhodné stezky, abyste ji rychle, ale i ve velkém množství k rybce dopravili. Vyplnit můžete i, prázdné lahve, za které získáte body.

Fishdom 3

24.6.2013
90%
Hra - Fishdom 3
Video se načítá
Výborná hra, od které se jen tak neodlepíte! Vyplňte jméno, kupte rybičku a pojmenujte ji a hurá vydělávat penízky. Hra vás dostatečně provede, jestli jste ji ještě nehráli. Jde o to spojovat stejné obrázky, nejméně 3 mohou být. Po každé hře můžete vybavit akvárium a kupovat rybičky. Starejte se o…
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Dragoniada

22.2.2013
87%
Hra - Dragoniada
Video se načítá
Velmi zábavná hra, ve které musíte malému dráčkovy pomoci se dostat se na zasněženou horu. Na cestě však můžete narazit na spoustu pastí a nepřátel.

Cake Bar

22.9.2012
89%
Hra - Cake Bar
Video se načítá
Je tady další ze série povedených obsluhovacích her, ve kterých se postavíte za bar a budete plnit přání svých zákazníků. V této hře se zaměříte na výrobu nejrůznějších koláčů a moučníků. Všechny recepty najdete popsané v kuchařce napravo od výrobního stolu a vedle ní telefon, kterým si můžete…

Fast Food Bar

19.11.2012
91%
Hra - Fast Food Bar
Video se načítá
Je tady další super postřehová hra ze série "BAR". Tentokrát se stanete obsluhou v rychlém občerstvení a co nejrychleji budete uspokojovat chutě Vašich zákazníků po nejrůznějších burgerech a párcích v rohlíku. Spolu s nápoji budete vyrábět vždy určitá menu, kterých bude v každém kole více a více.…

Coffee Bar

18.9.2012
91%
Hra - Coffee Bar
Video se načítá
Coffee Bar je výborná hra ve které se stanete obsluhou, jak jinak než baru. Vaší specializací je tentokrát káva. Začnete s obyčejnou černou kávou a kávou s mlékem. Každý úspěšný den Vám ale do nabídky přibude další složitější nápoj. Zvládnete dost rychle obsloužit všechny zákazníky, než jim dojde…

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Halloween Spooky Secrets

10.2.2014
85%
Hra - Halloween Spooky Secrets
Video se načítá
Tato slečna miluje Halloween a každý rok si dá záležet na svém kostýmku. Tento rok jí, ale došly nápady, takže Vás žádá o pomoc. Vyberte jí tedy ten nejlepší převlek a make-up. Mezitím můžete dělat i malé úkoly jako, zdobení dortu a další.

Pretty Pixie

6.3.2016
82%
Hra - Pretty Pixie
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vílu za pomoci různých doplňků, oblečení a make-upu. Nechte pracovat svou fantazii a vytvořte nejkrásnější vílu ze všech.

Garden Fairy

21.9.2014
84%
Hra - Garden Fairy
Video se načítá
Obleč si svou zahradní vílu. Vyber jí líčení, účes, doplňky a křídla!

Ninja Dogs

27.10.2012
76%
Hra - Ninja Dogs
Video se načítá
Ninja Dogs je skvělá logická hra, ve které budete mít v každém kole za úkol dobýt jednu pevnost. V pevnostech se totiž ukrývají vaši úhlavní nepřátelé - kočky, které je potřeba zničit co nejrychleji. Jako munice vám poslouží psi, z nichž každý je vhodný na jiný typ útoku.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.