Poslední hrané hry

Hra - Crush the Castle 2 Player Pack
Video se načítá
Máte rádi středověk a středověké bitvy? Pak je tato hra přesně pro vás. Za úkol totiž budete mít dobít všechna království a to za pomoci středověkého katapultu. Jak budete postupně postupovat, bude se zvětšovat i arzenál nábojů, které máte k dispozici.

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.
Hra - My Little Pony Apple Bloom Dress Up
Video se načítá
Apple Bloom se neví rozhodnout, jaký účes a šaty si v tento den má vybrat. Pomozte jí s výběrem.

Artillery Rush

1.1.2013
78%
Hra - Artillery Rush
Video se načítá
Artillery Rush je akční hra, ve které se vydáte dobývat nepřátelskou armádu i celé pevnosti. Jedinou vaší zbraní bude obrovský kanón s omezeným počtem nábojů, pomocí které musíte nepřítele zlikvidovat. Dokážete zvítězit ve všech levelech? Hra může mít problém s ukládáním výsledku. Nemusí pomoci…

Catch Watermelon

14.6.2013
80%
Hra - Catch Watermelon
Video se načítá
Catch Watermelon je super zábavná hra na skóre, od které je těžké se odlepit. Cílem hry je dohodit meloun co nejdále to půjde, jenže na to máte pouze 1 minutu. Dávejte si pozor na prolétající ptáky, malý ptáci nevadí tolik jako ti velcí, od těch se to odráží. Tak kdo z vás udělá rekord?

Disaster Will Strike 3NÁŠ TIP

12.6.2014
90%
Hra - Disaster Will Strike 3
Video se načítá
Zahrajte si další pokračování skvělé hry Disaster Will Strike 3. V této hře máte za úkol ničit vajíčka a využívat k tomu dostupných prostředků či nástrahy, které jsou v levelu. Hra obsahuje několik oblastí s desítkami úrovní, takže o zábavu není nouze.

Winx Club Just Bloom

26.7.2013
86%
Hra - Winx Club Just Bloom
Video se načítá
Pro všechny milovnice puzzle, které mají navíc rády seriál Winx, je tady super hra s Bloom v hlavní roli. Budete skládat krásné obrázky s touto vílou v hlavní roli. Hra je výborná v tom, že si můžete vybrat obtížnost i tvar jednotlivých částí.

Snail Bob 8 Island Story

31.12.2014
90%
Hra - Snail Bob 8 Island Story
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol dostat šneka jménem Bob v každém kole do cíle. Aby se vám to podařilo, musíte si poradit s různými překážkami a nepřáteli. Důležité bude nejen logické myšlení, ale i rychlé reakce a dobrý postřeh.

WonderPutt

24.8.2013
76%
Hra - WonderPutt
Video se načítá
Stejně jako v každém jiném minigolfu i tady musíš trefit míček do jamky, nejlépe na co nejméně úderů. Jenže to není jen tak! Celá hra se totiž odehrává v budoucnosti ve velmi zajímavém městě. Nech se potěšit netradičním zpracováním i nezvyklým prostředím a vyzkoušej si minigolf trochu jinak!

FraggerHra na skóreHra o medaile

11.9.2015
66%
Hra - Fragger
Video se načítá
Zlikvidujte všechny nepřátelské jednotky za pomoci granátů, které máte k dispozici. Ale nebude to tak jednoduché, jak se může zdát mířit musíte skutečně přesně.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Bongo BallsHra na skóreHra o medaile

17.6.2014
67%
Hra - Bongo Balls
Video se načítá
Máme tu skvělou zuma pařbu! Střílejte barevné kuličky do hada tak, abyste vždy vytvořili tři stejné, které pak mohou zmizet. Dávejte si pozor, aby vám had neutekl do díry.

BallieUpHra na skóreHra o medaile

12.7.2014
74%
Hra - BallieUp
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem BallieUp. Vaším úkolem bude letět do výšky a sbírat barevné kuličky. V pohybu vás udržují hvězdy, které musíte také sbírat. Dávejte si pozor na červené kuličky.

Fly Me To The MoonHra na skóreHra o medaile

17.7.2014
75%
Hra - Fly Me To The Moon
Video se načítá
Fly Me To The Moon je zábavná hra, ve které se budete snažit dostat k měsíci a zabodnout do něj vlajku. Směrem k měsíci se pohybujete tak, že se odrážíte od otáčecích kol. Tím však také dáváte do pohybu bránu, která je před měsícem.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Ultimate Mega HoopsHra na skóreHra o medaile

2.7.2014
73%
Hra - Ultimate Mega Hoops
Video se načítá
Další skvělá hra na váš postřeh. Vaším úkolem bude naházet během 10 kol, co největší počet košů. Obtížnost se stále zvyšuje.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.