Poslední hrané hry

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Uklízení s Jennifer

5.12.2012
86%
Hra - Uklízení s Jennifer
Video se načítá
Holčička Jennifer se právě vzbudila a chystá se do školy. V jejím pokoji je ale strašný nepořádek, v kuchyni nemá nachystané jídlo na snídani a ani obleční a aktovku nemá v pořádku. Pomozte jí všechno správně uklidit a přichystat, aby mohla vyrazit. Abyste věděly jak má vypadat výsledek, můžete se…

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

William and Sly 2

31.5.2013
72%
Hra - William and Sly 2
Video se načítá
Máme tady druhý díl skákačky William And Sly 2! Za úkol dostanete nalézt stránky z ukradené knihy. Vydejte se na tajuplné dobrodružství, ničte nepřátelé, sbírejte houby a vše na co narazíte. Pomocí mezerníku můžete sledovat mapu a úkoly, které máte zadané. Tak honem a pomozte kamarádovi najít to, co…

William and Sly

26.5.2013
81%
Hra - William and Sly
Video se načítá
William And Sly je super skákačka, která vás bude bavit. Hrajete za malou lišku, která pomáhá svému lidskému kamarádovi. Dostanete za úkol zapnout teleporty, které se záhadně vypli. Prozkoumávejte svět, sbírejte vše, na co narazíte a hlavně plňte úkoly pro svého kamaráda.

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Tarzan Ball

22.8.2013
84%
Hra - Tarzan Ball
Video se načítá
Hlavní postava hry je malý modrý chlupatý míček, který umí vystřelovat chapadlo. To se na něco nalepí a míček se může přitáhnout. V každém kole se musí dostat k malému červenobílému terči, a to nejlépe na nejměnší počet kliků myší. Zvládneš se dostat přes všechna kola, nebo skončíš už někde na…

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Thingdom

1.6.2013
90%
Hra - Thingdom
Video se načítá
V této opravdu velice pěkné hře dostanete možnost starat se o moc roztomilou chlupatou kuličku. Na začátku si vyberete jak se bude jmenovat a jak má přesně vypadat a pak už může ovlivňovat celý její život. Kdy bude spát, kdy si bude hrát, tančit, potkávat se s ostatními, jíst,... Máte možnost zahrát…

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Adam and Eve 2

24.1.2015
73%
Hra - Adam and Eve 2
Video se načítá
Skvělá adventura pokračuje, možná ještě lépe než v předchozím díle. Zkus pomoci Adamovi na výpravě plné dobrodružství. Ze všeho nejdřív ho ale musíš dostat z klece.

Monkey GO Happy Western

12.1.2015
90%
Hra - Monkey GO Happy Western
Video se načítá
Je tu další pokračování vaší oblíbené hry s opičkami. Navštivte divoký západ, kde na vás bude čekat spousta úkolů, hádanek a dobrodružství! Dokážete se dostat až na konec?

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Catch the Candy Halloween

11.12.2014
95%
Hra - Catch the Candy Halloween
Video se načítá
Pomozte tomuto malému chlupáčovi se dostat ke sladkostem. K tomu budete používat lano, kterým se budete přitahovat. Musíte v každém levelu nasbírat 3 bonbóny, abyste mohli postoupit dále.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Baby Hazel Newborn Baby

31.1.2014
93%
Hra - Baby Hazel Newborn Baby
Video se načítá
Hazel bude mít prvního sourozence a proto se velmi těší na jeho příjezd. Společně budete upravovat postýlku a také se budete starat o malé miminko. Pomůžete jí s tímto úkolem?

Baby Hazel Leg Injury

30.3.2021
91%
Hra - Baby Hazel Leg Injury
Video se načítá
Hazel se hrála venku se svým psem na zahrádce, kde kromě toho krmila i ptáčky. Nicméně nešťastně se poranila na noze a teď potřebuje urychleně první pomoc, kterou jí podá maminka. Aby si však byla jistá, že je vše v pořádku, navštíví i lékaře, u kterého se Hazel bude bát. Budete právě vy jí opora?

Baby Hazel Stomach Care

25.12.2013
91%
Hra - Baby Hazel Stomach Care
Video se načítá
Baby Hazel je zde opět mezi námi a opět bude vaším úkolem se o ni postarat. Tentokrát se Hazel přejí oříšky, z nichž ji bude bolet bříško. Pomozte jí bolest překonat a navštivte společně s Hazel doktora.

Dark Rolls

7.2.2015
73%
Hra - Dark Rolls
Video se načítá
Zkuste si tuto zajímavou postřehovku, ve které budete ovládat malou kuličku. Cílem je, dostat jí až do vortexu, který jí přenese do dalšího levelu. Jenže to nebude tak snadné, musíte se prodrat tímto členitým bludištěm a navíc musíte také sbírat prsteny. Zvládnete se dostat až na konec?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.