Poslední hrané hry

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.
Hra - Amateur Surgeon Christmas Edition
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této hry, ve které opět budete operovat těžce zraněné pacienty. Nebude to nic snadného, protože tento skřítek je pořádný nezbeda. Když budete něco z něj vytahovat tak buďte velmi opatrní. Použijte nástroje tak, aby pacientovi ubylo co nejméně krve. Jakmile zahojíte…

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Bomb It Kart Racer

5.11.2013
80%
Hra - Bomb It Kart Racer
Video se načítá
Fanoušci šílených závodů se velmi dobře pobaví ve hře Bomb It Kart Racer. Stačí si vybrat řidiče, vozítko a doplňky a můžete vyrazit na trať. Dejte si záležet na tom, abyste se vyhnuli pastím a sbírali mince. Za ně si totiž můžete koupit nové vozidla a také řidiče. Dokážete dojet na prvním místě?

Angry Birds Crazy Racing

29.6.2014
81%
Hra - Angry Birds Crazy Racing
Video se načítá
Angry Birds jsou zpět a chtějí závodit! Vaším úkolem bude jim pomoci vyhrát každý závod. Vyhýbejte se překážkám a ničte po cestě zlá prasátka. Dávejte pozor na náročný terén, protože jakmile otočíte váš povoz na střechu tak musíte začít znova.

The Battle

4.9.2012
70%
Hra - The Battle
Video se načítá
The Battle je strategická hra, ve které budete mít za úkol porazit v každém kole svého soupeře, který se nachází na druhém konci mapy. Do boje můžete vysílat všechny jednotky, které máte momentálně k dispozici a na které máte dostatek finančních prostředků.

Age of War

19.9.2013
81%
Hra - Age of War
Video se načítá
Age of War je velmi vydařená hra, ve které si projdeš celou evolucí lidstva. Povolávej bojovníky, v každé době jiné, zabíjej nepřátele a pokus se mu zničit základnu. Za získané zkušenosti se posuneš do další doby. Začínáš v pravěku, končíš v budoucnosti. Pomoci ti také mohou zbraně, které umístíš na…

Age of Defense 3

28.7.2012
72%
Hra - Age of Defense 3
Video se načítá
Age of Defense 3 je skvělá strategická hra, ve které se se svou armádou vydáte do boje proti znepřáteleným národům. Zajímavý ve hře je zejména upgrade jednotek, který se odehrává skrze evoluci. Na začátku tedy vaši armádu budou tvořit lidé s kyjem a prakem v ruce, postupně se dopracujete až k…

Elsa's Zombie Baby

9.7.2015
81%
Hra - Elsa's Zombie Baby
Video se načítá
Špatná královna začarovala děťátko Elsy na zlého zombie. Pomozte jí s jeho úpravou a odčarovaním, aby se z něj stal krásný chlapeček.

Ariel Pregnant Check-Up

31.8.2015
75%
Hra - Ariel Pregnant Check-Up
Video se načítá
Udělejte Ariel preventivní prohlídku, zda její těhotenství probíhá v pořádku. Zkontrolujete to?

Ariel Zombie Curse

4.7.2015
81%
Hra - Ariel Zombie Curse
Video se načítá
Ariel se po vypití špatného lektvaru proměnila na zombie, pomozte jí s navrácením její původní krásy a pôvabnosti. Učiníte to po menších úpravách a správném výběru lektvaru.

Ariel Pregnant Emergency

17.7.2015
74%
Hra - Ariel Pregnant Emergency
Video se načítá
Ariel se nešťastně zranila během těhotenství, pomozte jí s vyléčením, aby se cítila lépe.
Hra - Mermaid Princess Hospital Recovery
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci malé Ariel. Ta utíkala před nebezpečným žralokem a zamotala se přitom do rybářské sítě. Moc ošklivě se přitom poranila a vy ji musíte ošetřit. Musíte z ní vytahat kousky dřeva, ošetřit rány a nakonec obvázat zlomené končetiny.

Moana's Garden Party

20.3.2017
80%
Hra - Moana's Garden Party
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete pomáhat Moaně se zahradní párty. Moana je ve městě nová a proto se potřebuje seznámit s novými přáteli, které na oslavu pozvala. Nejprve pro slečny vyberete správný outfit a následně Moaně pomůžete s přípravou zahradní oslavy.
Hra - Supermodels Unforgettable Vacation
Video se načítá
3 supermodelky si vyrazily na zimní dovolenou, kde se chtějí skvěle pobavit. Vybrat pro ně můžete koulovanou, bruslení nebo párty na červeném koberci. Vždy je musíte vhodně obléknou, aby jim nebyla zima nebo aby na koberci zářily jako hvězdy.

Watch Designer Rivalry

31.3.2017
79%
Hra - Watch Designer Rivalry
Video se načítá
V této hře soutěží dvě dívky o to, kdo dělá lepší hodinky! Nejprve musíte však pro obě slečny vybrat oblečení. Jakmile budete mít hotovo, můžete začít vyrábět hodinky.
Hra - Princess Cash Me Outside
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete oblékat 4 kámošky. Ty se chystají na nějakou párty a potřebují mít ten nejlepší outfit. Vždy stačí kliknout na jednu z dívek a vybrat ji účes, oblečení a doplňky.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Dog Hotel

15.8.2011
95%
Hra - Dog Hotel
Video se načítá
V této hře se stanete majitelkou hotelu, ale ne ledajakého. Jde totiž o hotel s pejsky, takže je vaším úkolem starat se o všechny psíky, kteří se k vám dostanou. Musíte o ně pečovat a starat se, aby měli všechno co potřebují. Za to jste potom náležitě odměněni a můžete projít do dalšího levelu.

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.