Poslední hrané hry

BigJump ChallengeHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
76%
Hra - BigJump Challenge
Video se načítá
Máme tu další skvělou sportovní hru! Tentokrát se budete snažit předvést co nejlepší skok na lyžích. Zapojit musíte i triky! Máte 5 pokusů a celkový výsledek se vám uloží.

CubitsuHra na skóreHra o medaile

4.10.2014
72%
Hra - Cubitsu
Video se načítá
Musíte měnit pole a hledat hvězdičky, které musíte spojit vždy 3, abyste měli nárok na body. Dávejte si pozor na čas. Můžete najít hodiny, které vám dají bonus k času. Rozhodně však nespojujte lebky.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Falldown ColorHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
70%
Hra - Falldown Color
Video se načítá
Falldown Color je klasická hra, ve které padáte s kuličkou skrze patra a nesmíte se zaseknout. Pokud se tak stane, tak prohráváte. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Looney MahjongHra na skóreHra o medaile

22.3.2012
68%
Hra - Looney Mahjong
Video se načítá
Je tady další z klasických her mahjong, kdy máte za úkol odstranit z hracího pole všechny kameny. A to tak, že vytvoříte dvojice vždy se stejným obrázkem. Aby ale kameny zmizely, musejí být alespoň z jedné dlouhé a jedné krátké strany volné. Podaří se Vám to v této hře s krásnými obrázky z…

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.

Yetisports 1Hra na skóreHra o medaile

8.10.2014
63%
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Podaří se vám odpálit tučňáka co nejdále? Vaším úkolem bude odpálit tučňáka, který seskočí dolů. Na získání největšího skóre máte 5 pokusů, které se sečtou.

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.