Poslední hrané hry

Spider Solitaire

8.9.2011
56%
Hra - Spider Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělou karetní hru, ve které skládáte na sebe karty stejné barvy. Karty skládáte od nejvyšší hodnoty až po nejnižší. Pokud na sebe položíte karty různé barvy, tak se spodními nemůžete pohnout.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

1 Suit Spider Solitaire

20.5.2015
77%
Hra - 1 Suit Spider Solitaire
Video se načítá
Vaším úkolem v této karetní hře bude odstranit z hrací plochy všechny karty. Karty musíte postupně na sebe ukládat od krále až po eso. V případě, že nebudete moci provést žádný tah, můžete otočit další karty.

1001 Arabian Nights

17.7.2014
73%
Hra - 1001 Arabian Nights
Video se načítá
Dobrý postřeh Vám zajistí postup do dalšího kola ve hře 1001 Arabian Nights. Stačí spojovat stejnobarevné kameny do skupinek. Pokud spojíte nejméně tři stejné kameny, můžete se těšit na jejich nahrazení novými.

1001 Arabian Nights 7

21.3.2016
78%
Hra - 1001 Arabian Nights 7
Video se načítá
Spojte všechny stejně barevné kameny, získejte všechny klíče a odemkněte jeden z mnoha legendárních příběhů.

Call Of Atlantis

11.9.2015
69%
Hra - Call Of Atlantis
Video se načítá
Zahrajte si známou logickou hru a nasbírejte množství bodů. Vaším úkolem nebude jen spojovat 3 stejné symboly, ale i složit zbraň, kterou najdete v levém horním rohu. Podaří se vám to, co nejdříve?

Deep Reef

20.12.2012
70%
Hra - Deep Reef
Video se načítá
V této super návykové logické hře budete vytvářet trojice stejných symbolů aby pak zmizely. V celé stovce levelů bude Vašim úkolem takto vymazat všechny "zamrzlé" symboly. Času máte kolik jen chcete ale omezení jste počtem celkových tahů, které můžete použít, tak vše dobře promyslete :)

Hidden Valley 3

30.4.2015
77%
Hra - Hidden Valley 3
Video se načítá
Vaším úkolem v této hře bude postavit domy a vytvořit tak zcela novou vesničku. Abyste na výstavbu měli dostatek peněz, musíte najít různé vzácné předměty a starožitnosti, které stačí následně prodat a vydělat tak potřebnou sumu peněz.
Hra - Samantha Plum: The Globetrotting Chef 2
Video se načítá
Vaším úkolem bude najít všechny předměty, které jsou na seznamu. Snažte se hledat co nejrychleji a získejte odměnu pro vaši restauraci.
Hra - Little Shop 3 City Lights
Video se načítá
Vaším úkolem je najít všechny předměty v každém obchodě. Předměty vždy souvisí s daným obchodem. Můžete využít i nápovědu.

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Resort Empire

2.5.2013
88%
Hra - Resort Empire
Video se načítá
V této letní hře, si budete moci postavit vlastní hotel a vybavit si ho podle svých představ nebo představ zákazníků. Na začátku máte však jen recepci a pár dolarů v kapse. Začněte třeba tím, že postavíte pár pokojů, nějaké kytky, saunu nebo cukrárnu. Uvidíte, jak se zákazníci jen pohrnou.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Doodle God 2

13.3.2014
80%
Hra - Doodle God 2
Video se načítá
Staňte se alespoň na pár minut bohem a stvořte naši planetu za pomoci čtyř elementů: vody, ohně, vzduchu a země. Vhodnou kombinací se můžete dopracovat k bateriím nebo jiným živým organismem. Byl by z vad dobrý bůh?

Haunted House

24.5.2013
74%
Hra - Haunted House
Video se načítá
Haunted House je povedená krátká adventura. Jste uvězněni ve strašidelném domě plném nástrah a nebezpečných duchů, kostlivců. Hledejte klíče a postupujte dále ve hře. Sbírejte bonbóny, které vám doplní zdraví, nezapomeňte, že se nesmíte s nikým střetnout, jinak přicházíte o zdraví. Podaří se vám…

Stick Run

23.9.2013
70%
Hra - Stick Run
Video se načítá
Zahraj si jednoduchou skákačku s jednoduchou grafikou. Skákej přes překážky i přes díry a dostaň se skrz všechny levely. Pomoci ti může to, že se dá skákat po stěně kolmo vzhůru.

Sticky Jump

8.11.2014
80%
Hra - Sticky Jump
Video se načítá
Pomozte této roztomilé příšerce se nakrmit. Cílem je sbírat mušky a bonusy, musíte také dávat pozor, abyste nesbírali bubliny, jinak vám to ubere životy. Bubliny můžete ničit pouze, když zmrznou. Také můžete po každé hře nakoupit nové bonusy, které vám umožní sbírat více mušek a dalších bonusů.

Jelly Friend

28.6.2015
79%
Hra - Jelly Friend
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické hře bude spojovat bonbóny stejných barev a tvarů a tím jejich odebírat z hrací plochy. Čím více najednou se vám je podaří spojit, tím více bodů získáte. Kromě toho můžete využívat i rozličné bonusy, které se ve hře náhodně objevují.

Shell Shock Match 3

30.10.2015
75%
Hra - Shell Shock Match 3
Video se načítá
Spojujte stejné symboly a pokuste vytvořit řadu nebo sloupec o nejméně třech stejných znacích. Pokud jich bude více, jako odměnu dostanete symbol se speciální vlastností, který má větší ničivé účinky.

Athens Treasure

4.8.2015
74%
Hra - Athens Treasure
Video se načítá
Spojte pokud možno co největší množství znaků vedle sebe. Nejméně to však musejí být tři a nacházet se musí v řadě nebo ve sloupci.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.