Poslední hrané hry

Super Jumping CavemanHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
74%
Hra - Super Jumping Caveman
Video se načítá
Super Jumping Caveman je zábavná hra, ve které utíkáte s neandrtálcem a snažíte se posbírat co nejvíce mincí. Každá mince má jinou hodnotu.

ValentinerHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video se načítá
Buďte na chvilku amorkem a posbírejte co nejvíce lásky! Vaším úkolem bude sbírat zlatá srdíčka a snažit se vyplnit ukazatel lásky. Pokud nasbíráte srdíček více, převedou se vám do dalšího kola.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Gold Miner Vegas

3.7.2013
82%
Hra - Gold Miner Vegas
Video se načítá
Náš slavný a oblíbený zlatokop se opět vrací, ale tentokrát se objevíte v legendárním městě Las Vegas! Hra je pořád stejná, vytěžte do minuty co nejvíce zlata a diamantů. Za utržené peníze si můžete do dalšího kola koupit vylepšení, ale pozor neutraťte vše! Tak kdo z vás bude nejlepší?

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Jungle CrashHra na skóreHra o medaile

25.6.2014
70%
Hra - Jungle Crash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které budete muset co nejrychleji odstranit kostky. Odstranit můžete vždy minimálně 3 stejné. Pokud jich odstraníte více naráz, dostanete mnohem více bodů.

BigJump ChallengeHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
76%
Hra - BigJump Challenge
Video se načítá
Máme tu další skvělou sportovní hru! Tentokrát se budete snažit předvést co nejlepší skok na lyžích. Zapojit musíte i triky! Máte 5 pokusů a celkový výsledek se vám uloží.

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Dungelot

27.6.2013
85%
Hra - Dungelot
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které procházíte kobky a hledáte poklady, mince, kouzla či životy. Pod políčky, které odkrýváte, se mohou skrývat i vaši spojenci nebo také nepřátele. S nepřáteli je tu boj opravdu tuhý, ovšem při využívání kouzel je hravě porazíte.

bit Dungeon

29.1.2013
68%
Hra - bit Dungeon
Video se načítá
Zábavná hra, která Vás zavede do temných katakomb a jejich nástrah. Pokuste se tyto temné chodby vyčistit od všeho zla a snažte se neumřít moc brzo!

Big Cat Memo

22.4.2014
77%
Hra - Big Cat Memo
Video se načítá
Zahrejte si známou dětskou hru pexeso, ale tentokrát s divokými šelmami a milými koťaty.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Pooh Word Match

13.12.2014
82%
Hra - Pooh Word Match
Video se načítá
Teď něco pro ty nejmenší, budete si moct lehce procvičit pár slovíček z angličtiny. Navíc vám budou pomáhat i postavičky z Medvídka Pú! Takže se snažte, ať na vás mohou být pyšní!

Sulky Riders

17.4.2012
79%
Hra - Sulky Riders
Video se načítá
Sulky Riders jsou super dostihy, ve kterých si vyberete koně a žokeje a pak už bude jen na hbitosti Vaši prstů, jak rychle pojedete. Koně budete totiž pohánět střídavým mačkáním šipek vpravo a vlevo.

PupzzleHra s oceněním

13.3.2014
81%
Hra - Pupzzle
Video se načítá
Pupzzle je logická hra pro nejmenší, ve které bude vaším úkolem pomoci malému smutnému pejskovi. Rozveselíte ho tím, že mu budete pomáhat v jednotlivých kolech. Kola které se ve hře nachází jsou z praktického života. Abyste kolo prošli musíte používat nejen mozek, ale i správný postup. Dokážete…

Samsara Room

1.10.2013
76%
Hra - Samsara Room
Video se načítá
Máme tu zajímavou adventuru, ve které se snažíte přijít na to, co se stalo. Co se, ale vlastně stalo? Nevíte, kde jste? Zkuste na to přijít. Využívejte indícií v místnosti, různých předmětů, které jdou sebrat a interakcí.

Nevermore 3

17.11.2013
74%
Hra - Nevermore 3
Video se načítá
Nevermore 3 je pěkně zpracovaná logická adventura, ve které budete pomáhat hlavnímu hrdinovi jménem Olek najít tajemný poklad. Jen ten dokáže totiž jeho vesnici zachránit před zlými silami. Cesta k pokladu však skýtá mnoho nástrah a překážek.

Barbie doll room escape

11.3.2012
69%
Hra - Barbie doll room escape
Video se načítá
Je tady netradiční hra s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát ji nebudete oblékat, ani líčit, ale Vašim úkol bude pomoci jí odejít z vlastního pokoje. Proto musíte nejdříve najít klíč od dveří. Dokážete to?
Hra - Barbie's Date With Ken Dress Up
Video se načítá
Barbie se musí připravit na první rande s Kenem, proto chce udělat co nejlepší dojem. Avšak neví co si vzít a proto potřebuje vás. Pomůžete jí?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.