Poslední hrané hry

BigJump ChallengeHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
76%
Hra - BigJump Challenge
Video se načítá
Máme tu další skvělou sportovní hru! Tentokrát se budete snažit předvést co nejlepší skok na lyžích. Zapojit musíte i triky! Máte 5 pokusů a celkový výsledek se vám uloží.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.
Hra - Vampire Diaries Race Against The Dawn
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem najít a označit všechny prsteny na obrázcích. Musíte jednat rychle, než začne svítat. Podaří se vám je najít všechny?

Bouncy n BobHra na skóreHra o medaile

17.10.2014
72%
Hra - Bouncy n Bob
Video se načítá
Pokuste se co nejvíce krát odrazit příšerku a získat tak co nejvíce bodů. Navíc můžete chytit jeden z mnoha bonusů nebo bonusové body.
Hra - Super Crazy Guitar Maniac 4
Video se načítá
Pokud milujete hudbu a máte každý tón v krvi, tak v tom případě je tato hra stvořená pro vás. Princip hry je jednoduchý, budete hrát na klávesnici av pravou chvíli mačkat správné klávesy (šipky nebo číslice). Na výběr máte až 17 písniček. Myslíte si že je zahrajete všechny?

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Pony Care

27.12.2013
94%
Hra - Pony Care
Video se načítá
Vyzkoušejte si, jaké je to vlastnit koně, není to jen zábava, ale i starosti. Ve hře bude vaším úkolem uklidit stáj, vybrat si koníka, kterého budete mýt, čistit zuby a vyměňovat podkovy. Nakonec mu můžete vybrat pěkný kostým.

Rally Point

28.6.2021
93%
Hra - Rally Point
Video se načítá
Staňte se jedním z nejlepších pilotů světa. Osedlejte tyto nadupané vozy a ukažte co ve vás je na několika tratích, které zaručeně otestují vaše schopnosti. Podaří se vám dominovat v každém závodě?

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.

Trafficator 2

26.3.2013
87%
Hra - Trafficator 2
Video se načítá
Zahrajte si nové levely v druhém díle postřehové hry Trafficator a staňte se tak opět tím, kdo řídí celou městskou dopravu. Začínat budete na jednoduchých cestách a křižovatkách, kde stačí zastavit jen pár aut, avšak postupně se propracujete ke skutečně složitým kolům, ve kterých předejít nehodám…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.