Oblíbené hry

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Barbie první rande

9.6.2012
91%
Hra - Barbie první rande
Video se načítá
Panenka Barbie se připravuje na svou první schůzku s Kenem. Pomůžete jí, aby byla co nejkrásnější? Co všechno pro to může ještě udělat.

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

Monkey Go Happy Tales 2

16.5.2014
90%
Hra - Monkey Go Happy Tales 2
Video se načítá
Další hra ze série Monkey Go Happy je tu. Tentokrát tě čeká pět různých příběhů, ve kterých musíš zachránit malé opičky. To nebude jednoduché, musíš použít vhodně všechny věci, které ve hře najdeš.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Makeover Designer 2

10.9.2012
85%
Hra - Makeover Designer 2
Video se načítá
Je tady vynikající oblíkačka, ve které budete upravovat celou mladou rodinu? Jak bude vypadat žena, muž i jejich malé dítě? Vyberte jim podle sebe ten nejlepší účes, oblečení i doplňky, aby jim to opravdu společně slušelo.

Celebrity Makeover

15.12.2011
65%
Hra - Celebrity Makeover
Video se načítá
Zase máte možnost nalíčit jednu celebritu úplně podle své fantazie. Tentokrát je jí Jennifer Garner. Hra je velice dobře graficky provedená, líčení působí opravdu realisticky a určitě Vás bude bavit.

Bratz Real Haircuts

12.10.2013
90%
Hra - Bratz Real Haircuts
Video se načítá
Ve hře Real haircuts si zahrajete na kadeřnici postavičky Bratz. Je na vás, jaký účes, barvu a střih jí vyberete. Vlasy můžete natáčet, žehlit, stříhat, a dokonce i barvit. Nakonec jí můžete vybrat hezké šaty a doplňky. Jak bude vypadat vaše postavička Bratz?

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Bedrock Bowling

29.1.2014
70%
Hra - Bedrock Bowling
Video se načítá
V této hře si budete moci zahrát bowling s Fredem, ze seriálu Flinstonovi. Vyhrajte zápas s největším možným počtem bodů. Na začátku zamiřte, potom se rozběhněte a nakonec hoďte koulí.

Monster High Quiz

2.5.2015
69%
Hra - Monster High Quiz
Video se načítá
Myslíš si, že skutečně znáš hrdinů z Monster High? Over si to malým testem a pomoz jim se skládáním Puzzle a malováním. Dokážeš splnit všechny jejich úkoly.

Monster High Bubbles

29.3.2012
81%
Hra - Monster High Bubbles
Video se načítá
V této postřehové hře na motivy Monster High budete mít za úkol osvobozovat z bublinek všechny dívky z této střední školy. Naopak kluky v bublinách musíte nechat. Když se spletete, hra pro Vás končí. Hra má několik levelů a každý je vždycky rychlejší. Dostanete se až na konec hry?
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video se načítá
Čtvrtý díl oblíbené hry jménem Factory Balls je tu. Princip je pořád stejný - vytvářej všelijaké míčky podle modelu. Musí vypadat naprosto identicky! Dokážeš to?

Abduction

28.3.2012
96%
Hra - Abduction
Video se načítá
V této brutální hře budete řídit ufo, které je vyslané na zem, aby uneslo, co nejvíce pozmešťanů. Ty následně prodáte, jako jídlo a za utržené peníze si můžete kupovat nové vybavení na váš létající talíř. Dávejte si však pozor na předměty, které obyvatelé země budou po vás házet.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.