Oblíbené hry

Barbie ve škole

24.6.2012
78%
Hra - Barbie ve škole
Video se načítá
Oblečte panenku Barbie tentokrát pro příležitost návštěvy nové školy. Jakou halenku, sukni, sako, punčochy, boty a nejrůznější doplňky Barbie vyberete aby nové spolužáky opravdu ohromila?
Hra - Oblékání kamarádek ze školy
Video se načítá
Jak chodíte oblékané do školy? Dáváte si na svém vzhledu záležet? Tři kamarádky z této hry určitě ano a Vy jim teď můžete pomoci vybrat nejlepší oblečení, účesy i doplňky.
Hra - Brain Spa - Pattern Matching
Video se načítá
Máte dobrý postřeh? A máte rády oblečení? Pak se Vám určitě bude líbit tato postřehová hra, ve které bude Vašim úkolem vybírat a označovat zadané kusy kalhot, halenek, sukní, šatů,... které kolem vás pojedou na věšácích. Na začátku to bude docela snadné, ale postupem času se hra bude zrychlovat, tak…

Fashion Rivals

29.7.2013
78%
Hra - Fashion Rivals
Video se načítá
Fashion Rivas je srandovní hra, ve které bude vaším lavním úkolem zničit své kamarádce její oblečení. Nesmí vás, ale při tom přistihnout, jinak hra končí. Jakmile se otočí tak se pusťte do díla. Podaří se vám jí zničit celý šatník?

Quiet Make-Up

17.11.2013
72%
Hra - Quiet Make-Up
Video se načítá
Hra Quiet Make-Up je ještě o něco těžší, než jsou Slacking hry. Tvým úkolem je zkrášlit se maminčiným make-upem, aniž by si toho maminka všimla. Stihneš se namalovat, nalakovat si nehty, navonět se a nechat si udělat vlasy? Nemáš omezený čas, ale máma tě chodí kontrolovat opravdu často. Když…

Polly Fabullous Fashion

29.8.2012
69%
Hra - Polly Fabullous Fashion
Video se načítá
V této oblíkačce, která se jistě bude líbit i těm nejmenším, budete oblékat sympatickou animovanou slečnu. Jaké šaty jí budou nejvíc slušet? Nebo radějí vyberete raději sukni a tričko?

Doodle Your Mathbook

24.8.2015
79%
Hra - Doodle Your Mathbook
Video se načítá
Uprav si svůj sešit do matematiky podle svých představ. Můžeš si do něj přidávat obrázky nebo měnit jeho barvu a tvar. Nikdo Ti do toho nebude kecat, takže hurá na věc.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Tug the Table

11.11.2013
80%
Hra - Tug the Table
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru pro dva hráče, ve které se budete přetahovat o stůl. Vaším úkolem bude porazit soupeře tak, že ho přetáhnete na svoji stranu, za bílou čáru.
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.
Hra - Monster High Abbey Bominable Dress Up
Video se načítá
Abbey Bominable z Monster High v další oblékací hře. Tentokrát je zaměřená na zimu, takže určitě kožíšky, kabáty a kozačky.

Čarodějnický kotlík

17.4.2012
60%
Hra - Čarodějnický kotlík
Video se načítá
Staňte se na chvilku malou čarodějkou a vytvořte ten nejzajímavější lektvar. Vyberte si tvar kotle, barvu lektvaru i ty nejzajímavější přísady. Obrázku pak můžete zvolit jedno ze tří pozadí.

Frogtastic 2

7.7.2011
84%
Hra - Frogtastic 2
Video se načítá
Povedená oddechovka, ve které musíte vytvořit lektvar. Ne však ledajaká lektvar - přísady musíte zvolit tak, aby účinky lektvaru proměnili žábu v prince. Pomozte princezně s přeměnou a najděte správný recept.

Hiring Day

31.3.2015
78%
Hra - Hiring Day
Video se načítá
Zkuste si tuto postřehovku, ve které budete potřebovat rychlost a pozornost. Budete stát u pásu a třídit zboží. Také budete mít na zdi předlohu podle, které se musíte řídit. Můžete si dovolit pouze 3 chyby, takže se snažte.
Hra - Oh, My Candy! Levels Pack
Video se načítá
Malý křeček miluje cukrovinky. Ty se mu však poztráceli a vaším úkolem ve hře Oh, My Candy! Level Pack bude pomoci mu získat je zpět. Používat přitom budete malý čtvereček, se kterým můžete cukrovinku postrkovat nebo ovládat další herní prvky. Celkově ve hře na vás čeká 27 levelů.

Sneaky Texting

2.2.2013
82%
Hra - Sneaky Texting
Video se načítá
Sneaky Texting je super postřehová hra, ve které se na chvíli stanete klasickým žákem základní školy, co přes zákaz učitelů používá mobil. Vašim úkolem bude v časovém limitu napsat a některému ze spolužáků odeslat stanovený počet SMS. Každý následující level bude náročnější a půjde hůř vystihnout…

Study Hall

27.2.2013
69%
Hra - Study Hall
Video se načítá
Nepropásněte postřehovou hru s pastelkami! Vaším úkolem bude nepustit barevnou kuličku ven ze čtverce. Kulička mění barvu, a vždy jí musíte odrazit stejně barevnou pastelkou. Pokud se spletete, tak se pastelka zmenší a vznikne tak mezera, kterou Vám může utéct.

Sue Video Director

13.1.2013
89%
Hra - Sue Video Director
Video se načítá
Staňte se profesionální režisérkou videoklipu a připravte pro natáčení celé hudební vystoupení malé Sue. Zvolte to nejlepší pozadí, druh pódia, osvětlení, efekty do pozadí, oblečení i doplňky pro začínající zpěvačku a tanečnici Sue. Až budete hotové můžete se podívat, jak by celý klip vypadal ;)

Halloween Winx

29.9.2013
72%
Hra - Halloween Winx
Video se načítá
Je to tady, oblečte si krásnou vílu z vašeho oblíbeného seriálu do Halloweenského! Vybírejte z pár účesů a spousty oblečení nevídaných střihů a barev. Je jen na vás jak ji vystrojíte.
Hra - Baby Spectra Vondergeist
Video se načítá
Oblečte si mladou Spectra a vyberte její vhodné oblečení na tento věk. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.