Oblíbené hry

Krissy Disco Outfit

12.4.2013
78%
Hra - Krissy Disco Outfit
Video se načítá
Jak byste se oblékly do stylového hudebního klubu? V této hře si to budete moct vyzkoušet na krásné slečně a obléknout jí nejrůznější sexy šatičky, topíky, kalhoty, sukně a samozřejmě jí dát i nejrůznější šperky, boty a vybrat jí z mnoha účesů.
Hra - Build Your Own Kick-Ass Room
Video se načítá
Zahrajte si tuto zábavnou hru, ve které si procvičíte vaší paměť. Na začátku dostanete 10 sekund na to, abyste si zapamatovali místnost. Potom budete mít 2 minuty na to, abyste jí poskládali. Myslíte si, že to zvládnete?

Hair Salon

23.7.2013
75%
Hra - Hair Salon
Video se načítá
Chtěli byste být kadeřnicí? Na hře Hair Salon si to můžete vyzkoušet. Ke své tvorbě módních účesů dostanete modelku a vaším úkolem je jí vytvořit účes, který si na daném obrázku vyberete. Staňte se i vy profesionální kadeřnicí.

My Perfect Hair Day

2.4.2013
96%
Hra - My Perfect Hair Day
Video se načítá
I těm nejnáročnějším milovnicím krásy se jistě bude líbit tato hra, ve které se budete věnovat hlavní hrdince od pleti, přes vlasy, až po konečné oblékání. Dejte si záležet s čištěním pleti, mytím vlasů (na které musíte použít všechny dostupné prostředky, aby byly krásné a zdravé i je samozřejmě…

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Sponge Bob Haircuts

4.11.2013
75%
Hra - Sponge Bob Haircuts
Video se načítá
Nejen dámy, ale i Sponge Bob se zajímá o svůj zevnějšek. Pomozte mu vytvořit nový a netradiční účes, který by nečekal. Ve hře mu budete vlasy mýt, žehlit, natáčet nebo i barvit. Už máte představu, jaký účes mu vyberete?

The Motleys

5.2.2014
78%
Hra - The Motleys
Video se načítá
Zahrajte si tuto postřehovku, ve které budete spojovat kuličky stejných barev. Bude vás tlačit čas, takže se s tím vůbec nepárejte a pouze spojujte. Máte na to nahrát TOP skóre?

Tiramisu Cooking game

26.3.2012
71%
Hra - Tiramisu Cooking game
Video se načítá
Naučte se správně dělat to pravé tiramisu. Ve hře Tiramisu Cooking game se krok po kroku dozvíte, a i si virtuálně vyzkoušíte, jak se připravuje tento vynikající sladký desert. Zkusíte si ho pak vyrobit i ve skutečnosti?

Fashion High Heel 2

21.10.2012
86%
Hra - Fashion High Heel 2
Video se načítá
Je tady druhý díl super dekorační hry, ve které si opět budete moct vyrobit boty úplně podle svých představ a přání. Jaký tvar podpatku i zbytku boty zvolíte? A co teprve barva a nejrůznější ozdoby? Nechybí ani různé šperky, tetování a zajímavé punčochy pro modelku.

Electricman 2

25.3.2012
78%
Hra - Electricman 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou bojovku, ve které budete muset Electricman zničit všechny nepřátele. Vaší jedinou zbraní je bojové umění, které však ovládáte dokonale. Předveďte nepřítelem pár z vašich nejlepších kousků a pošlete je k zemi.

Goodgame CafeNÁŠ TIP

24.1.2012
95%
Hra - Goodgame Cafe
Video se načítá
Tato hra od Goodgame, do které se můžete přihlásit a stát se tak součástí širší komunity hráčů, čerpat různé bonusy a komunikovat na chatu, není jen tak ledajaká obsluhovací hra. I když plníte přání svých zákazníků, abyste si vydělali peníze, vedete svou kavárnu jako ve skutečnosti. Musíte včas…

Tied Santa Escape

24.12.2013
77%
Hra - Tied Santa Escape
Video se načítá
Santův dům byl vykraden, všechny dárky jsou pryč a Santa je svázaný na židli. Vánoce jsou za dveřmi, ale Santa je bezradný a potřebuje nutně vaši pomoc. Zvládnete ho odvázat a zachránit Vánoce?

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.