Oblíbené hry

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Snail Bob 4

2.6.2013
95%
Hra - Snail Bob 4
Video se načítá
Již čtvrté pokračování zábavné logické hry Snail Bob ve vesmíru. Vydejte se s Bobem na cestu do vesmíru, na cestu plnou překážek a nástrah, které určitě s Bobem vyřešíte. Kdyby se vám bob zdál moc pomalý, tak v levém horním rohu je tlačítko, které ho zrychlí. Boba ovládejte myší, pokud ho chcete…

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Inked Up Tattoo Shop 2

23.12.2013
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop 2
Video se načítá
Ve hře Inked Up Tattoo Shop 2 se stanete majitelkou tetovacího salonu. Chodit k vám budou různé zákaznice, které vám o sobě řeknou několik důležitých informací. Ty si musíte zapamatovat a následně podle nich zvolit to nejvhodnější tetování.

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.
Hra - Sářina lekce vaření - čokoládové sušenky
Video se načítá
Kdo by neměl rád čokoládové sušenky. Naučte se je péct pod vedením zkušené učitelky vaření Sáry. Určitě si užijete spoustu zábavy při přípravě těsta, míchání i závěrečném zdobení. A jestli na tuto pečenou dobrodu dostanete při hraní chuť, zkuste si ji třeba podle vyrobit i ve skutečnosti ;)

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.