Oblíbené hry

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Goodgame Mafia

8.1.2012
90%
Hra - Goodgame Mafia
Video se načítá
Goodgame Mafia je interaktivní hra, která Vás zavede do nejtemnějšího podsvětí plného zločinu, násilí a těch nejdrsnějších existencí. Vaším úkolem bude nejen přežít, ale také si zde vybudovat co nejlepší pozici. K tomu, abyste si připadali jako ve skutečnosti Vám pomůže opravdu skvěle propracovaný…

Winter Lily

30.4.2014
90%
Hra - Winter Lily
Video se načítá
Krásná zimní oblíkačka s mnoha kousky zajímavého oblečení. Nechybí samozřejmě ani doplňky, výrazné líčení, boty a podobně. Je jen na tobě, jak Lily oblečeš.
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.
Hra - Ever After High Holly O'Hair Dress Up
Video se načítá
Postarejte se o Holly a pomozte jí s výběrem účesu, šatů a doplňků, které máte v její skříni k dispozici.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Fantasy Girl

18.4.2014
88%
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Zahraj si jednu netradiční oblíkačku. Tentokrát můžeš z krásné slečny udělat rovnou tři fantazijní postavy - mořskou pannu, vílu nebo princeznu. Výběr je na tobě. Veškeré kousky krásného oblečení se navíc dají kombinovat navzájem.

Sobics Puzzle

13.9.2012
65%
Hra - Sobics Puzzle
Video se načítá
Sobics Puzzle je postřehová hra ve které uplatníte i svůj důvtip. Vašim úkolem bude odstranit všechny kostky z herního pole tak, že kliknete na skupinky minimálně dvou kostek stejné barvy. Důležité ale je dobře plánovat a nenechat si na konec od některé barvy jen jednu kostičku.

Farm Frenzy 3 Ice Age

7.7.2011
91%
Hra - Farm Frenzy 3 Ice Age
Video se načítá
Určitě znáte oblíbenou hru Farm Frenzy, ve které se staráte o chod farmy. V této pozměněné verzi je princip podobný, farma je ovšem v době ledové. Místo slepic se tak například staráte o tučňáky. Dokážete správně vést farmu tak, aby byla zisková?

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video se načítá
Vyrobte si svůj vysněný školní batoh. Zvolte si barvy jaké by měl být a pak už jen vybírejte z množství nejrůznějších obrázků, nášivek, nápisů, odznaků, přívěsků a ozdob které byste na něm chtěly mít. Jako bonus si budete moct stejně udělat i poznámkový blok, takže je určitě na co se těšit :)

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

The Frozen Quiz

28.7.2014
55%
Hra - The Frozen Quiz
Video se načítá
Zjistěte za pomoci tohoto kvízu na koho se povahově podobáte z filmu Frozen. Budete například Elsa?

Čokoládová Pizza

2.8.2012
90%
Hra - Čokoládová Pizza
Video se načítá
Máte rády sladkosti i pizzu? V této super hře o vaření jsou tyto dvě pochoutky spojené v jedno a naučíte se upéct chutnou čokoládovou pizzu. Podle podrobného návodu to jistě zvládnete. Všechno ale budete muset dělat sami (i vyndávat věci ze skřínek), a tak Vás virtuální vaření bude určitě i bavit.

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Broken iPhone Fix

14.6.2014
70%
Hra - Broken iPhone Fix
Video se načítá
Tvůj rozbitý iPhone je potřeba opravit - vyměň mu displej, funkční tlačítko a vyčisti ho, aby zase vypadal jako nový. Nezkoušej to ale doma se svým iPhonem!

Winx Club Just Flora

28.11.2013
80%
Hra - Winx Club Just Flora
Video se načítá
Máme tu skvělé puzzle, ve kterém budete skládat několik obrázků!! Jednotlivé dílky můžete otáčet pomocí mezerníku, a je také možné, nastavit si složitost obrázku. To znamená, že můžete mít třeba jen 5 velkých dílků nebo 100 maličkých.
Hra - Monster High New Scaremester Twyla
Video se načítá
Twyla je známá tím, že je vzorná a ráda se učí a tráví čas v knihovně. Nicméně, i ona mě cit k moderním věcem a proto se rozhodla, že jí v dnešní outfit můžete navrhnout právě vy.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.