Oblíbené hry

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?
Hra - Clawdeen Wolf Real Makeover
Video se načítá
Připravte Clawdeeen na rande a udělejte jí osvěžující masku, vyberte krásný make-up a nezapomeňte jí vybrat účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks DJ Pon-3 Dress Up
Video se načítá
Pomozte Dj-ce z My Little Pony s výběrem oblečení, bot a doplňků, aby mohla jít na koncert.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?
Hra - Music Festival Draculaura
Video se načítá
Na hudební festival se chystá další holka z Monster High, tentokrát Draculaura. V této oblíkačce najdeš mnoho zajímavého oblečení, které k sobě navzájem ladí. Vybrat si můžeš i barvu kůže nebo vlasů.

Tasty Planet

4.4.2012
93%
Hra - Tasty Planet
Video se načítá
Vaše role v této hře bude velmi jednoduchá - budete muset požírat všechny bakterie a jedince, kteří jsou menší, než vy sami. Na větší tvory si dávejte však pozor, aby vás nesežrali.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Goddess Scene Maker

9.9.2013
92%
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Goddess scene maker je super hra pro každou z vás! Vytvořte si nádherné antické, egyptské bohyně nebo víly, které jste ještě neviděly! Bude opravdu z čeho vybírat! Začněte obličejem a barvou pleti a vlasů. Vyberte si z mnoha nádherných účesů, pokračujte k šatstvu, které vás naprosto ohromí, ze…

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Rapunzel Rotten Teeth

21.8.2014
78%
Hra - Rapunzel Rotten Teeth
Video se načítá
Rapunzel potřebuje upravit zuby, vymalovat obrázek a vybrat hezké šaty. Pomozte jí s těmito úkoly.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

Elsa Frozen Haircuts

3.7.2014
81%
Hra - Elsa Frozen Haircuts
Video se načítá
Elsa se ​​rozhodla pro změnu účesu a proto se rozhodla svěřit do vašich rukou. Vykouzlíte její nový účes a doplňte ho o šperky a oblečení.

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.

Photo King

19.6.2013
80%
Hra - Photo King
Video se načítá
Super hra, ve které se vžijete do role fotografa, který sbírá pouze úsměvy. Foťte zvířátka a lidi pouze když se usmívají, když se nesmějí, tak jim můžete pomoct pírkem. Čím více úsměvů, tím lépe. Vystihněte pravý okamžik a získejte za focení co nejvíce bodů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.