Oblíbené hry

Slither.io

2.5.2016
76%
Hra - Slither.io
Video se načítá
V této hře se snažíte vykrmit hada do co největší délky a velikosti. Rostete tak, že sbíráte barevné kuličky. Pozor si musíte dávat na ostatní hady, do kterých nesmíte narazit.

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Uphill Rush

17.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush
Video se načítá
Uphill Rush je skvělá závodní hra, ve které máte možnost zasoutěžit si na skateboardu, čtyřkolce nebo na obyčejné motorce. Důležité je zejména naučit se rychle a bezpečně zdolávat překážky, abyste si v následujícím kole mohli změřit své síly s dalším závodníkem.

Summer Shells

25.7.2011
82%
Hra - Summer Shells
Video se načítá
V této hře jste dostali za úkol potápět se s malou holčičkou a sbírat poklady, které nalezne v moři. Během časového limitu musíte posbírat co nejvíce mušlí a další předmětů, které naleznete v moři. Nezapomínejte ovšem na to, že se holčička musí pravidelně nadechovat a vyplavat tak na hladinu.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.