Oblíbené hry

CycloManiacs 2

7.10.2011
70%
Hra - CycloManiacs 2
Video se načítá
CycloManiacs 2 patří mezi závodní hry. Nezávodí se zde ovšem ani v autech ani na motorkách, ale na kolech. V každém závodu soupeříte s několika dalšími závodníky a snažíte se je předjet. Na začátku každého kola dostanete informace o tom, co máte splnit a pak je jen na vás, jak si v závodu povedete.

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.
Hra - Goodgame Shadow Kings - Dark Ages
Video se načítá
Další skvělá hra od společnosti Goodgame. Můžete znát již Empire nebo Big Farm. Tentokrát se vydáme do fantasy doby, kde proti sobě bojují lidé, elfové, trpaslíci a zlý skřeti a orkové. Vytvořte si vlastní pevnost a dobývejte rozsáhlá území.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Goodgame Empire

30.12.2016
85%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Ponořte se do světa dávných hrdinů, bojovníků za čest a slávu, vládců i poddaných. Budujte svou vesnici, ze které se stane město. Cvičte vojáky na obranu i bojové výpady a ověřte si své vůdcovské schopnost i strategii. Když se do hry přihlásíte, můžete komunikovat s ostatními hráči, uzavírat…

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
Elza potřebuje opět vaši pomoc s výběrem účesu, šatů a doplňků. Uděláte její celkový makeover?

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Kiss Kiss Paradise

10.9.2012
85%
Hra - Kiss Kiss Paradise
Video se načítá
Umíte flirtovat? V této zajímavé hře se vžijete do ne zrovna správného chlapíka, který chce zapůsobit na přitažlivou dívku, která jde okolo. Problém je, že vedle je jeho slečna a nesmí nic spozorovat a to není lehký úkol.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Maid Cafe Dress Up

8.9.2013
73%
Hra - Maid Cafe Dress Up
Video se načítá
Představte si, že vlastníte svou vlastní restauraci, ale aby měla úroveň je nutné vymyslet pěkné oblečení pro číšnice. Dokážeš ho vymyslet?

Krasobruslařský pár

10.2.2013
74%
Hra - Krasobruslařský pár
Video se načítá
Patříte k těm, co se někdy chtěly stát krasobruslařkou a v nádherných kostýmech tančit s urostlým bruslařem po ledě? Pak si jistě maximálně užijete tuto oblíkačku, kde jeden takový krásný pár budete moct podle vlastní fantazie obléknout od hlavy až po nezbytné brusle :)

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Marie Antoinette

25.11.2014
66%
Hra - Marie Antoinette
Video se načítá
Oblečte si v dětském podání Mariu Antoinettu, která se obléká ve starodávném stylu. Jednotlivé kusy oblečení můžete barevně měnit a různě kombinovat.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Pegasus Maker

14.5.2014
96%
Hra - Pegasus Maker
Video se načítá
Vytvořte si vlastního Pegase za pomocí barev, dekorací a doplňků, které máte v nabídce. Pomocí nich si můžete vytvořit originálního Pegase, jehož kromě vás nebude nikdo vlastnit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.