Oblíbené hry

Resort Empire

2.5.2013
88%
Hra - Resort Empire
Video se načítá
V této letní hře, si budete moci postavit vlastní hotel a vybavit si ho podle svých představ nebo představ zákazníků. Na začátku máte však jen recepci a pár dolarů v kapse. Začněte třeba tím, že postavíte pár pokojů, nějaké kytky, saunu nebo cukrárnu. Uvidíte, jak se zákazníci jen pohrnou.

Barber Shop Styler

13.8.2013
86%
Hra - Barber Shop Styler
Video se načítá
Zahraj si na kadeřnici. Nejdříve zákaznici umyj hlavu, poté ji vysuš fénem a nakonec ostříhej, aby měla nějaký zajímavý účes. Podle tvé úspěšnosti dostáváš body, za které si můžeš koupit barvy na vlasy nebo různé oblečení pro tvé zákaznice.
Hra - The Scale of the Universe 2
Video se načítá
Máš představu o světě kolem tebe? Pokud si nedokážeš představit velikost naší galaxie nebo molekuly DNA ve srovnání s jinými věcmi? Pak je tato aplikace skvělá pro získání základního přehledu.

3D Fashion Model

22.10.2012
90%
Hra - 3D Fashion Model
Video se načítá
Připravte celou módní přehlídku s mnoha super modely podle vlastní fantazie. Každou modelku zvlášť připravíte od účesu až po boty a doplňky. Všechno si jistě užijete o to víc, že na Vás čeká 3D grafika a tak modelky uvidíte tentokrát ze všech stran ;)

Goddess Scene Maker

9.9.2013
92%
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Goddess scene maker je super hra pro každou z vás! Vytvořte si nádherné antické, egyptské bohyně nebo víly, které jste ještě neviděly! Bude opravdu z čeho vybírat! Začněte obličejem a barvou pleti a vlasů. Vyberte si z mnoha nádherných účesů, pokračujte k šatstvu, které vás naprosto ohromí, ze…

Princess Maker 2

15.6.2013
85%
Hra - Princess Maker 2
Video se načítá
Jak by podle vás měla vypadat ta nejkrásnější princezna? V této opravdu velice povedené a skvěle propracované hře si jednu takovou pohádkovou krásku budete moci od základů vytvořit. Můžete kombinovat nejrůznější krásné oblečení, vybrat si z mnoha barev a použít i spoustu doplňků :)

ControlHra na skóre

28.8.2014
70%
Hra - Control
Video se načítá
Control je parádní hra, ve které ovládáte dvě čáry. Ty se pohybují neustále směrem dopředu a vy se musíte vždy snažit vyhnout hlavní čáře. Pokud do ní narazíte, tak přijdete o život. Životy máte pouze 3.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Rocket Cap

18.8.2013
89%
Hra - Rocket Cap
Video se načítá
V této hře si střihnete roli kaskadéra, který se nechává vystřelovat z děla. Váš úkol je jasný, doleťte co nejdále a nasbírejte co nejvíce peněz. Za utržené peníze potom můžete vylepšovat dělo, rychlost, dolet a další různé věci. Tak kam až doletíte?

Evolvo Plus

9.1.2014
63%
Hra - Evolvo Plus
Video se načítá
Ve hře Evolvo Plus se musíte proplétat mezi malými rybkami a dobře si rozmyslete, aby se Vás žádná z nich nedotkla, protože jinak Vás sežere. Stejně tak tomu bude s Vámi, proto musíte jíst menší ryby než jste Vy.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

Downhill Snowboard 3

12.12.2014
94%
Hra - Downhill Snowboard 3
Video se načítá
Máte rádi zimní sporty? V této hře si užijete jízdy na snowboardu. Naneštěstí se za vámi při jízdě utrhla lavina, takže musíte pádit hodně rychle dolů. Při sjezdu se navíc snažíte o co nejlepší triky.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Stick figure badminton

23.5.2011
75%
Hra - Stick figure badminton
Video se načítá
Zahrejte si proti vašim kamarádům tuto sportovní hru. Váš úkol je stejný jako v badmintonu - získat požadovaný počet bodů dříve než váš soupeř. Hru můžete hrát ve dvou módech, jednou ovládáním šipkami na klávesnici a podruhé pouze myší.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Puzzle Freak 2

29.8.2014
77%
Hra - Puzzle Freak 2
Video se načítá
Puzzle Freak je hra ve které se pobavíte, ale i použijete mozek. Budete hrát společně s jiným hráčem a vaším úkolem je, dostat panáčka do cíle. Ale nebudete to tak jednoduché, aby se tak stalo potřebujete splnit různé úkoly.

No Birdie no

7.3.2014
73%
Hra - No Birdie no
Video se načítá
Scéna jako z akčního filmu nastane ve hře No Birdie no. Musíte se udržet na pokraji velkého příkopu. Vaším nepřítelem se stane pták, který Vás bude klovat do prstů. Dokážete se udržet a vyhýbat se mu nebo spadnete do propasti?

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.