Oblíbené hry

Dummy Never Fails

18.1.2013
74%
Hra - Dummy Never Fails
Video se načítá
V logické hře Dummy Never Fails budete mít za úkol vystřelit pokusnou figurínu z děla v každém kole tak, aby co nejpřesněji zasáhla žluto černý terč. Aby se Vám to podařilo využijte všechny herní prvky a odrazové plochy.

Finger BalanceHra na skóreHra o medaile

3.1.2015
73%
Hra - Finger Balance
Video se načítá
Podaří se vám na prstu udržet panáčka co nejdéle? S panáčkem můžete na prstu balancovat nebo ho pošťuchovat. Můžete přitom sbírat i mince, které vám dodají velký bonus k bodům. Sbírat můžete i injekce nebo pilulky.

Flappy Granny

30.3.2014
80%
Hra - Flappy Granny
Video se načítá
Kdo si rád potrápí své nervy, pak si může být jistý, že ve hře Flappy Granny se mu to jistě podaří. Dokážete proskákat všechny sloupy?

Sarah's Run

12.5.2014
88%
Hra - Sarah's Run
Video se načítá
Další ze skvělých 3D pecek, ve které musíte tentokrát holčičce jménem Sarah pomoci utéci z bludiště deseti levelů. Pokud splníte všech 10 levelů, tak se odemknou hlavní dveře a vy tak dokončíte hru. Se Sarah můžete běhat po zdech a dělat dvojskoky.

Santa's Journey

13.1.2015
85%
Hra - Santa's Journey
Video se načítá
V této postřehové hře bude vaším úkolem dostat Santu na konec 3 tisíc metrů dlouhé cesty. Vyhýbat se přitom musíte různým překážkám i pohyblivým nepřátelům. Snažte se v každém kole posbírat co nejvíce mincí, které vám poslouží na nákup vylepšení.

A Stroll in Space

15.1.2015
75%
Hra - A Stroll in Space
Video se načítá
V této akční skákačce budete mít za úkol pomoci astronautovi překonat množství nástrah a nepřátel a uprchnout tak z vesmírné lodi. Využívat přitom budete pomoct opice sedící v kontrolním centru, která dokáže vypnout gravitaci, podle toho, jak potřebujete.

Hopyon

16.9.2013
73%
Hra - Hopyon
Video se načítá
Fialový míček se zajímavou anténkou se chce dostat co nejvýše, a to pomocí přeskakování z plošiny na plošinu. Nesmíš s ním spadnout dolů! Myslíš si, že se dokážeš dostat až k Plutu?

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Bubble Shooter ChristmasHra na skóreHra o medaile

16.12.2014
80%
Hra - Bubble Shooter Christmas
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku, ve které budete spojovat minimálně 3 stejně barevné kuličky. Dávejte si však pozor, protože s každou úrovní se rychlost padání kuliček zvyšuje.
Hra - Hanger 2: Endless Levelpack
Video se načítá
Pokud jste na našich stránkách již hráli hru Hanger, toto rozšíření vás dozajista potěší. V podstatě bude váš úkol stejný, jako v předchozích dílech - za pomoci vystřelovacího lana překonat množství překážek. Avšak tentokrát nepůjde o to projít všechny levely, ale dostat se s panáčkem co nadále a…

Hanger 2Hra s oceněním

3.11.2011
88%
Hra - Hanger 2
Video se načítá
Povedená onlinovky, u které určitě strávíte spoustu času. Co je jejím cílem? V každém levelu musíte dostat panáčka až do cíle a to pouze pomocí lan, kterými se přichytává na strop. Cestou byste ho měli co nejméně zranit a k tomu, abyste se dostali do cíle byste měli použít minimum lan.

Outfits Tonight

14.8.2013
80%
Hra - Outfits Tonight
Video se načítá
Chystáš se na večírek a nejsi si jistá, co by sis měla vzít na sebe? Vyzkoušej si tuhle hru a zjisti, na jaké oblečení máš zrovna náladu a co ti bude slušet! Pečlivě vybírej vždy mezi dvěma obrázky, ale dej pozor, hrát můžeš jen jednou denně.

Runner

12.4.2012
82%
Hra - Runner
Video se načítá
Hra Runner vás překvapí zejména svou jednoduchostí, která však nijak nesnižuje hratelnost. Vaším úkolem bude přeskákat, co nejvíce překážek a dostat se tak, co nejdále. Rychlost vašeho běhu se bude zvyšovat, abyste to neměli až tak jednoduché. Skáče se šipkou nahoru.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Wedding Lily

19.3.2014
94%
Hra - Wedding Lily
Video se načítá
Svatba se už blíží a Lily se nemůže dočkat. Navrhněte její krásné šaty, aby byla tou nejkrásnější nevěstou. Nezapomeňte ani na krásný účes, make-up a doplňky.

Mighty Fin

21.5.2012
86%
Hra - Mighty Fin
Video se načítá
Mighty Fin je pěkně zpracovaná oddechovka, ve které se vydáte do podmořského světa s rybičkou jménem Fin. Vaším úkolem je sbírat bublinky, za které budete získávat body. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte přeskakovat nebo podplout.
Hra - Create And Dress Up Ghost Game
Video se načítá
Vyberte oblečení mladé slečně, která se stala duchem. Bude strašidelná a špatná nebo milá?

Woman On Top

19.5.2013
71%
Hra - Woman On Top
Video se načítá
Máme tu pro vás skákačku, která vás pobaví. Vžijte se do role chlapíka, který je schopen si pro polibek od ženy vyšplhat klidně až na Eifelovu věž! Vyskákejte až úplně nahoru, dávejte pozor, abyste nespadli, vyhýbejte se nepříjemným ptákům, horkovzdušným balónům a vzducholodím, které se vás při…

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.