Oblíbené hry

Castle wars

30.5.2011
63%
Hra - Castle wars
Video se načítá
Cíle karetní strategické hry Castle wars jsou dva. Jedním z nich je poražení nepřátelského hradu kombinací vhodných útočných karet, druhý cíl je potom dosažení 100 levelu vašeho. Ať už si vyberete kterýkoliv z cílů, určitě se při této hře pobavíte.

How Do I Look?

9.9.2013
72%
Hra - How Do I Look?
Video se načítá
How Do I Look? Nebo jak budu vypadat? Je zábavná hra pro dívky, kde nebudete mít času na přemýšlení, co s čím ladí, ale prostě bude výběr sestávat z náhody. Ve hře najdete 3 okénka, v nichž uvidíte, jak se pohybují různé účesy, oči, nos, šaty a doplňky. Vaším úkolem je hru zastavit v náhodném…

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Elsa & Barbie Blind Date

11.2.2016
87%
Hra - Elsa & Barbie Blind Date
Video se načítá
Elsa a Barbie budou mít rande s chlapci a proto se chtějí pěkně upravit. Vyberte pro každou make-up a krásné oblečení, aby si je kluci zamilovali.

The ice cream Parlour

10.11.2012
82%
Hra - The ice cream Parlour
Video se načítá
V této obsluhovací hře se stanete na chvíli zmrzlinářkou a budete plnit přání svých hodně netrpělivých zákaznic a zákazníků. Dokážete dost rychle vyrábět a prodávat zmrzlinu do kornoutku, poháry i nejrůznější nápoje abyste vydělali dost peněz na postup do dalšího náročného dne?

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Baby Hazel Dental Care

25.11.2013
81%
Hra - Baby Hazel Dental Care
Video se načítá
Byl to den jako jiný, kdy se Hazel spokojeně hrála ve svém pokojíčku. Avšak po kousnutí do lízátka, si Hazel udělala poranění, a proto musí jít k zubaři. Vaším úkolem je poskytnout Hazel, co nejlepší péči o zuby. Musíte ji uklidňovat, bavit a nakonec Hazel naučit, jak si správně mýt zuby a jaké…
Hra - Elsa & Rapunzel College Girls
Video se načítá
Elsa a Rapunzel spolu bydlí na koleji a chtěli by vyrazit ven se svými kamarády. Pomozte jim s aplikací make-upu a výběrem oblečení.

Cake Factory

30.4.2012
81%
Hra - Cake Factory
Video se načítá
V této hře se stanete obsluhou běžícího pásu v cukrárně, která vyrábí dorty. Vašim úkolem bude dělat dorty přesně podle zakázek. Musíte přepínat stroje a dávat na dorty správnou polevu i ozdoby. Když bude vše podle objednávek, dostanete zaplaceno.
Hra - Fashion Studio Prom Dress Design
Video se načítá
Chtěla by si se stát módní návrhářkou? Vyzkoušej si tuto zajímavou práci s hrou Fashion studio, kde bude tvým úkolem navrhnout a ušít šaty. Po ušití stačí modelce vybrat doplňky a může se účastnit plesu.
Hra - Fashion Studio Mom to Be
Video se načítá
Máte jedinečnou možnost, vytvořit moderní kolekci pro těhotné maminky. Ovšem nejdříve si každou z nich musíte navrhnout, ušít a nakonec vylepšit účesem a doplňky. Bude ta vaše nejkrásnější?

Barbie Angel Bride

21.3.2015
65%
Hra - Barbie Angel Bride
Video se načítá
Vyberte Barbie krásné oblečení a vytvořte z ní svého strážného anděla. Na výběr máte nejen šaty, ale i krásné účesy a křídla, které prostě k andělům patří.
Hra - Barbie Treasure Hunter Princess
Video se načítá
Barbie by chtěla objevit nový poklad, avšak k tomu potřebuje nové moderní oblečení. Pomůžeš jí s výběrem právě ty?

New Year Fashion

16.3.2014
79%
Hra - New Year Fashion
Video se načítá
Pomalu se blíží Nový rok a proto musíte již nyní hlavní hrdince hry New Year Fashion vybrat ty nejlepší šaty. Kromě toho budete mít na výběr i mnoho bot, účesů a dalších skvělých doplňků.

School Bus Decoration

29.9.2013
85%
Hra - School Bus Decoration
Video se načítá
Udělejte podle své fantazie ten nejlepší a nejkrásnější školní autobus. Vyberte některé z tvarů oken, dveří, světel, zrcátek i mnoha nejrůznějších dekorací.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Toralei' s Trends

7.12.2013
76%
Hra - Toralei' s Trends
Video se načítá
Vyberte Toralei netradiční účes v kombinaci s oblečením. Kromě toho jí můžete vybrat doplňky a boty. Tak směle do toho a oblečte si ji i vy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.