Oblíbené hry

Ants Warriors Defense

6.4.2014
74%
Hra - Ants Warriors Defense
Video se načítá
Ve hře Ants Warriors Defense se jistě pobavíte. Cílem je pomoci mravencům v dobytí nepřátelských základen. Jakmile obsadíte všechny budovy na mapě, pak se dostanete do dalšího kola. jiná cesta dál nevede.

Lodě

9.8.2012
82%
Hra - Lodě
Video se načítá
Další ze super klasických her, které znáte z deskové nebo papírové podoby je tady online. Tentokrát jsou to lodě, co si můžete zahrát na svém počítači ale v reálném čase a s opravdovým protivníkem. Rozmístěte svá plavidla po herním poli a zkuste odhadnout pozice soupeřových. Kdo dříve úplně potopí…

Sexy football

23.5.2011
58%
Hra - Sexy football
Video se načítá
Myslíte si, že holky neumí hrát fotbal tak dobře jako kluci? V této hře si to můžete vyzkoušet. Stojí proti sobě dva týmy - mužský a ženský a je pouze na vás, které z těch dvou dovedete k vítězství. Fotbal si můžete zahrát jak proti počítači tak proti vašim kamarádům.

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.