Oblíbené hry

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…
Hra - Baby Hazel Princess Dressup
Video se načítá
Vyberte pěkné oblečení pro slečnu Hazel a proměňte ji na krásnou princeznu. Nezapomeňte ani na krásné doplňky.

Baby Hazel Spa Makeover

26.5.2015
80%
Hra - Baby Hazel Spa Makeover
Video se načítá
Baby Hazel na oslavu a chce vypadat krásně, proto potřebuje celkový makeover, udělejte jí ho, aby byla šťastná.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Adam and Eve 3

18.1.2015
82%
Hra - Adam and Eve 3
Video se načítá
Cílem hry je pomoci nalézt Adamovi svoji ženu. Cesta k ní je ovšem velmi spletitá, protože musíte překonat opravdu hodně překážek a hádanek. Některé jsou docela těžké, takže si skvěle procvičíte mozkové závity. Kdo se dokáže dostat až na konec?

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Angry Birds RIO

28.4.2012
89%
Hra - Angry Birds RIO
Video se načítá
Angry Birds, neboli naštvané ptáky můžete znát z populárních videoher a her na mobilních počítačích. Tentokrát se tito sympaťáci vydali až do Ria a chtějí vysvobodit všechny uvězněné ptáky z jejich klecí. Vy musíte ptáka vždycky dobře zamířit a vystřelit tak, aby se mu podařilo zničit všechny klece.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.
Hra - Fashion Studio - Cocktail Dress Design
Video se načítá
Chtěli jste se někdy stát módní návrhářkou? V této super hře máte jedinečnou možnost si toto zajímavé povolání vyzkoušet. Nejprve vytvořte model podle svých představ. Kombinovat můžete nejrůznější topy, sukně, pásky a typy rukávu. A potom se pusťte do stříhání a šití Vašeho návrhu :)

New Look Selena Gomez

15.8.2011
59%
Hra - New Look Selena Gomez
Video se načítá
V této hře můžete oblíbené celebritě Seleně Gomez kompletně změnit visáž. Představovali jste si, jak by mohla s jiným účesem? Změňte ho a sami uvidíte. Upravovat můžete také oční stíny, make-up, rtěnku a spoustu dalších věcí.

Angela Baby Birth

26.12.2014
74%
Hra - Angela Baby Birth
Video se načítá
Angela je těhotná a proto se musí nachystat do porodnice. Pomoz jí zbalit, nachystat všechny věci a zavolat na 911.Angela je v porodnici a vaším úkolem je se postarat o dítě. Bude Tom šťastný?

Bear Care

7.10.2013
85%
Hra - Bear Care
Video se načítá
Představte si, že byste dostali medvěda, jako domácí zvířátko. Dokázali byste se o něj postarat? Vyzkoušet si to můžete s hrou Bear Care. Ve hře si můžete vybrat z několika druhů medvídků a kromě toho i dvě možnosti-free mode a time mode. U free mode nemáte časový limit a u time modu se musíte…

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.
Hra - Vyrábění náhrdelníku
Video se načítá
Udělejte si virtuální náhrdelník podle svých představ. Použít budete moct opravdu veliké množství nejrůznějších korálků, mašliček, ozdob, kytiček, ale i zvířátek. Kombinujte, skládejte a bavte se :)

Monster and Mindy

7.1.2013
95%
Hra - Monster and Mindy
Video se načítá
Je tady super oddechovka, ve které se budete jako malá holčička Mindy snažit co nejdál doletět. Na začátku musíte určit co nejvýhodnější úhel a sílu vyplivnutí, kterým Vás odstartuje Vaše kamádka zelená příšera a pak už si můžete pomoci jen klikáním na pravé tlačítko myši. Za motýlky, které se Vám…
Hra - Baby Hazel Preschool Picnic
Video se načítá
Hazel a její spolužáci se rozhodli jít na piknik, aby přežila krásný den potřebuje vaši pomoc. Dokážete ji svou přítomností a pomocí potěšit?

Simpsons Jigsaw

16.7.2014
89%
Hra - Simpsons Jigsaw
Video se načítá
Slož si pěkné puzzle s tématikou Simpsonových. Můžeš si vybrat jednu ze čtyř obtížností a postupně třeba složit všechny. Jak rychle to dokážeš?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.