Oblíbené hry

Angel Maker

24.11.2014
76%
Hra - Angel Maker
Video se načítá
Vytvořte si svého strážného anděla. Výhodou je, že mu můžete vybrat pěkný účes, šaty a doplňky.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Poison Ivy

7.3.2017
85%
Hra - Poison Ivy
Video se načítá
Tentokrát tu mám Poison Ivy, kterou si můžete kompletně obléknout, podle své představivosti. K dispozici budete mít plno květinových vzorů. Ivy můžete znát z Batmana. Je to bývalá botanička, kterou jed proměnil v královnu všech rostlin!

X-Girl Scene Maker

10.4.2015
88%
Hra - X-Girl Scene Maker
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara za pár minut a vytvořte nejkrásnější bojovníci ze všech. Na výběr máte účesy, šaty a různé bojové doplňky, které můžete použít. Příjemnou zábavu.
Hra - General Zoi's Pony Creator
Video se načítá
Vytvořte si vlastního poníka podle fantazie. Meze se v této hře určitě nekladou, je jen na vás jakou finální podobu bude mít.
Hra - My Little Pony Sunset Shimmer School Spirit Style
Video se načítá
Sunset Shimmer potřebuje noví oblečení na první školní den, pomozte jí s výběrem, aby se osttaným spolužákům líbila.

Fluttger Bug

4.4.2016
86%
Hra - Fluttger Bug
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního koně za pomocí dekorací a doplňků, které najdete v nabídce. Samotný výsledek vás určitě překvapí. Tak neváhejte se pusťte se do tvorby.
Hra - My Little Pony Vice Principal Luna
Video se načítá
Oblečte Lenku do krásných šatů, aby ji její žákovský nepoznali. Bude elegantní a krásná nebo její vyberete jiný styl?
Hra - My Little Pony Equestria Girls Miss Honesty Applejack
Video se načítá
Obleč si Applejack z My Little Pony - Equestria Girls. Neměla bys zapomenout na její oblíbený klobouk, bez kterého se neobejde.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Sonata Dusk Dress Up
Video se načítá
Vyberte oblečení krásné Sonatě, aby byla ještě krásnější a zapadla mezi poníků. Podaří se vám to?
Hra - My Little Pony Cheerilee Rockin' Style
Video se načítá
Cheerilee se chystá na rockový koncert se svými kamarádkami, pomozte jí s výběrem nádherného účesu, šatů a doplňků, aby neudělala chybu. Pomůžete jí?

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Pony Creator

24.8.2013
82%
Hra - Pony Creator
Video se načítá
V této hře budete mít možnost si vytvořit poníka podle svých představ. Nastavte, jak by měl být vysoký a mohutný. Potom mu vyberte tvar hlavy a barvu těla, pokračujte s hřívou, očima a pusou. Nakonec mu můžete dát i různé doplňky, které mu zaručeně seknou. Na co ještě čekáte?
Hra - Magic With Fynsy Twilight Sparkle
Video se načítá
Podaří se vám pro Twilight najít vysněného partnera? Aby se vám to podařilo musíte udělat kouzlo ze tří symbolů ve správném pořadí. Dokážete to?

Dress up Azalea

29.11.2013
88%
Hra - Dress up Azalea
Video se načítá
Princezna Jasmína se musí připravit na rande s Aladinem. Pomoz jí vybrat vhodné oblečení, make-up a doplňky. Na výběr máte množství kombinací, proto se nebojte využít vaši fantazii.

Krásná kytice

13.9.2012
72%
Hra - Krásná kytice
Video se načítá
Je tady poněkud neobvyklá dekorační hra, ve které budete aranžovat sváteční kytici. Vyberte si druh květin, který se Vám bude nejvíc líbit a k němu ozdobný papír, vázu, stužku... Prostě všechno co dělá takovou kytici krásnou.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Neptune's Daughter

25.2.2014
91%
Hra - Neptune's Daughter
Video se načítá
Neptunova dcera je údajně nejkrásnější víla, která žije v oceánu. Působí nejen přitažlivě, ale i úchvatně svým zjevem. Navrhněte si i vy, jako by tato mořská panna mohla vypadat. Na výběr máte pestré dekorace, které můžete všemožně skládat.

Goddess Scene Maker

9.9.2013
92%
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Goddess scene maker je super hra pro každou z vás! Vytvořte si nádherné antické, egyptské bohyně nebo víly, které jste ještě neviděly! Bude opravdu z čeho vybírat! Začněte obličejem a barvou pleti a vlasů. Vyberte si z mnoha nádherných účesů, pokračujte k šatstvu, které vás naprosto ohromí, ze…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.