Oblíbené hry

Hra - Makeover Studio Eskimo Girl
Video se načítá
Proměňte Eskymáka na krásnou dají moderní doby. Abyste ji proměnili, musíte jí vybrat nové šaty, účes a make-up. Podaří se vám její proměna?
Hra - Taylor Swift Ex–Boyfriends
Video se načítá
Taylor Swift se rozhodla, že se pomstí svým bývalým přátelům a poškodí jim věci na kterých jim nejvíce záleží. Pomozte jí s různými úkoly, aby byla pomsta dokonalá.
Hra - Cinderella Shoes Boutique
Video se načítá
Popelka si otevřít obchod s botami a kromě prodeje se zabývá i opravou. Touto částí se budete zabývat vy a proto vaším úkolem bude oprava bot, dle volby zákazníka. Budou s vámi zákaznice spokojené nebo dostanete špatné doporučení?
Hra - Viperine Gorgon Haircuts
Video se načítá
Pomozte Viperine s celkovou proměnou a výběrem nového oblečení. Vlasy jí můžete změnit tím, že jejich ostříháte nebo přebarvit. Nakonec ji můžete vylepšit o make-up.

Swap It Et 3

27.9.2013
73%
Hra - Swap It Et 3
Video se načítá
Swap It Et 3 je další díl logické hry, jejímž cílem je dát na správné místo všechny části obrázku a vytvořit tím systém pohyblivých ozubených kol. Toho docílíte postupnou výměnou dvojic částí obrázku.

Jolls

16.11.2013
82%
Hra - Jolls
Video se načítá
Ve hře Jolls si užijete mnoho zábavy, přesto si procvičíte i logické myšlení. Musíte rozmísťovat barevné kuličky tak, abyste s nimi zasáhly menší, stejnobarevné kuličky, které jsou rozmístěny na mapě. Jakmile se Vám podaří dotknout se všech kuliček, postupujete do dalšího kola.
Hra - Monster High dekorace dortu
Video se načítá
Připravte a hlavně ozdobte dort pro žáky strašidelné střední školy. Jak by měl podle Vás takový zákusek pro neobvyklé studenty vypadat?

Draculaura In 13 Wishes

4.12.2013
82%
Hra - Draculaura In 13 Wishes
Video se načítá
Draculaura chce změnit svůj klasický styl. Navrhněte jí nový účes a barvu vlasů, kterou jste na ní předtím neviděli. Kromě toho jí můžete vybrat šaty, top, kalhoty a množstvo jiných doplňků. Změňte Draculauru k nepoznání.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.
Hra - Monster High Dead Tired Coloring
Video se načítá
Skupinka holek z Monster High se během dne strašně unavila a tak si daly chvilku odpočinku. Je pouze na Tobě, jak je vybarvíš, aby se zase měly čile k světu a měly radost.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…
Hra - Venus McFlytrap Hairstyles
Video se načítá
Staňte se osobní kadeřnicí Venus a vytvořte její nový účes. Nakonec jí můžete vybrat make-up a doplňky.

Clawdeen Wolf Haircuts

16.4.2014
72%
Hra - Clawdeen Wolf Haircuts
Video se načítá
Vytvořte Clawdeen nový účes za pomocí kadeřnických předmětů, které máte k dispozici.Kromě toho jí můžete vybrat doplňky a oblečení.

Two Pipes

24.12.2012
70%
Hra - Two Pipes
Video se načítá
V Skákačky Two Pipes se musíte pohybovat po plošinách různých barev tak, abyste se dostali až k cílovým dveřím. Pokud vezmete nějaký barevný prvek, plošiny dané barvy zmizí, objeví se však plošiny dalších barev. Dokážete zdolat všechny levely?

Sue s Skateboard

2.10.2013
72%
Hra - Sue s Skateboard
Video se načítá
Pro dívky, které mají rády skateboardy přichází hra Sue s Skateboard. Naše oblíbená Sue si v ní naskočí na skateboard a začne předvádět triky. Samozřejmě potřebuje Vaši pomoc, takže si připravte rychlé prsty, protože jí musíte v jednom místě rampy pomoci nabrat rychlost. Vždy musíte kliknout přesně,…

Bird Show

4.11.2013
80%
Hra - Bird Show
Video se načítá
Už jste někdy viděli ptačí show v zoo? Je to opravdová sranda a ptákům se také líbí býti středem pozornosti. Vaším úkolem bude vystrojit instruktorku, která představuje divákům své ptactvo. Pomozte jí se obléci, aby vypadala naprosto dokonale.

Terrace Dressup

9.11.2012
74%
Hra - Terrace Dressup
Video se načítá
Oblečte slečnu Terru podle vlastních představ. Jaký účes, oblečení, boty a doplňky jí budou nejvíce slušet na cestu do práce na kterou se právě chystá? Kombinujte podle libosti trička a bundy, kalhoty nebo kraťasy. Použijte pásky nebo sluneční brýle. Všechno je jen na Vás.

Cleo de Nile Makeover

10.12.2013
81%
Hra - Cleo de Nile Makeover
Video se načítá
Cleo de Nile Makeover je dívčí hra, kde pomůžeš dívce z Monster High přeměnit se na egyptskou krásku. Udělej její hezkou kosmetiku, vyber pěkný make-up, šaty a doplňky.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.