Oblíbené hry

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.

Papa's Taco Mia!Hra s oceněním

30.5.2011
95%
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Staňte se majitelem Taco restaurace a starejte se o své zákazníky. Na starost máte celou restaurace, tedy obsluhu i kuchyň. V daném čase musíte stíhat připravit svým zákazníkům vybraná jídla, tak aby byli spokojeni a zaplatili vám co nejvíce.

Papa's PastariaHra na skóreHra o medaileNÁŠ TIP

10.12.2013
95%
Hra - Papa's Pastaria
Video se načítá
Konečně je tu další díl této oblíbené hry! V tomto díle budete pozváni na svatbu, jenže ve městě není žádný hotel, který by vás ubytoval. Najdete si práci v luxusní restauraci, kde si odpracujete ubytování. Váš úkol je naprosto jasný, berte objednávky, co nejrychleji, nejpřesněji připravte jídlo a…

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Bubbly BubbleHra na skóreHra o medaile

30.12.2014
76%
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete prolétávat s bublinou mezi branami. Je to klasická flappy pařba, takže musíte bublinu vyrovnávat tak, aby se nedotkla žádného objektu.

Transformice

20.6.2015
87%
Hra - Transformice
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem společně s myší získat sýr a dostat ho do domku s ostatními myšmi. Jednotlivé úrovně jsou však komplikované a budete muset využít i logické myšlení, aby se vám podařilo zvítězit. V několika úrovních vám může pomoci i šaman.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.