Oblíbené hry

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Jack in the Box

30.5.2011
82%
Hra - Jack in the Box
Video se načítá
Velmi zdařilá logická hra, ve které je vaším úkolem dopravit šaška Jacka zpátky do krabice. V každém levelu to bude ovšem čím dál víc obtížnější, komplikovat vám to budou nejen překážky, ale někdy i samotný Jack.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.
Hra - Dibbles 4: Christmas Crisis
Video se načítá
Máme tu pro vás další, již čtvrtý díl této logické hry. Vaším úkolem bude bezpečně přepravit mravenčího krále. Budete muset zdolat spousty překážek, takže musíte obětovat i někoho z družiny. Podaří se vám ho pokaždé dopravit na místo?

Dibbles 2

11.11.2012
78%
Hra - Dibbles 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Dibbles na vás čekají nové levely a nové prostředí hry. Cíl hry - dopravit bezpečně do cíle mravenčího krále však zůstal stejný. K vytvoření chodbiček a bezpečných cest pro krále musíte obětovat několik mravenců, k čemuž vám poslouží různé speciální vlastnosti.

FishaoNÁŠ TIP

28.1.2014
94%
Hra - Fishao
Video se načítá
Skvělá online oddechovka, kterou si zamilují především rybáři! Hra vás vtáhne do propracovaného virtuálního světa rybaření. Chytat můžete až 150 různých druhů ryb v 10 odlišných prostředích. Můžete nakupovat lepší pruty, návnady a podobné vychytávky pro rybaření. Hra nabízí i české servery!

Awesome Run

1.12.2014
83%
Hra - Awesome Run
Video se načítá
Staňte se běžcem a pokuste se vyhrát šampionát v této sportovní hře. Trasa je plná překážek, kterým se musíte vyhnout. Svůj běh můžete zrychlit za pomoci energy drinku. Pokud se nějaký soupeř ocitne těsně před vámi, můžete ho kopnout a tím ho zpomalit.

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.

Dream Princess Today

8.3.2012
85%
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Kterou princeznou byste se dnes staly? Jakou máte náladu? Zkuste si každý den udělat krátký zábavný test své jedinečné osobnosti. Budete nezkrotná princezna pirátů, nebo milá princezna v růžových šatech?

Dreamhouse Quiz

23.5.2014
70%
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Zajímá tě, v jakém domě bys jednou mohla žít? Vyplň kvíz a zjistíš to hned! K testu je ale potřeba znalost angličtiny, možná se ti bude hodit pomoc rodičů.

The Magician

10.5.2013
80%
Hra - The Magician
Video se načítá
Chtěly jste se někdy stát slavnou kouzelnicí? Teď máte příležitost odhalit ta nezapeklitější iluzionistická čísla. Pozorně si prohlédněte triky a zkuste jim přijít za pomici klikání na správné věci na kloub. Dokážete to?

Animals In The City

20.3.2014
75%
Hra - Animals In The City
Video se načítá
Udělejte si malý test a zjistíte, jakým zvířátkem jste pro tento den. Po spuštění testu budete mít na výběr dvě možnosti obrázků, vybírejte podle toho, který se vám více líbí.

Animals in the City 2

20.9.2014
79%
Hra - Animals in the City 2
Video se načítá
Chceš se dozvědět, jaké zvíře jsi dnes? Jednou za den to můžeš zjistit pomocí tohoto kvízu. Stačí v deseti otázkách vybrat, která věc ti vyhovuje více, a hned budeš vědět!

Catch the Candy Halloween

11.12.2014
95%
Hra - Catch the Candy Halloween
Video se načítá
Pomozte tomuto malému chlupáčovi se dostat ke sladkostem. K tomu budete používat lano, kterým se budete přitahovat. Musíte v každém levelu nasbírat 3 bonbóny, abyste mohli postoupit dále.

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Shopaholic Beach ModelsNÁŠ TIP

30.4.2014
91%
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Zahraj si hru ze série Shopaholic. Nakupuj oblečení a choď na party. Musíš ale splňovat dresscode! Vyhledávací tlačítko s lupou ti pomůže zorientovat se v tom, co kde prodávají. Ve tvém šatníku ti zase pomůže pejsek. Pokud ti budou docházet peníze, jdi na chvíli pracovat do zmrzlinářství, není to…

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.