Oblíbené hry

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Fashion Designer

29.7.2012
91%
Hra - Fashion Designer
Video se načítá
V této hře se dostanete do centra módy do New Yorku, kde se stanete návrháři a budete na prestižní mola oblékat krásné modelky. Dodržíte zadaný styl nebo je upravíte podle svých vlastních představ.

Devilish Stylist

7.7.2011
75%
Hra - Devilish Stylist
Video se načítá
Zajímavá i když trochu neobvyklá hra pro dívky. V této hře je vaším úkolem udělat styl dívky podle sebe. Nesmíte ovšem dívku upravovat, pokud se dívá anděl. Pokud vás totiž zahlédne, uvězní vás a hra pro vás skončila. Na změnu stylu máte ovšem pouze omezený čas, tak si pospěšte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.