Oblíbené hry

Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

Ultra BlockHra na skóreHra o medaile

6.11.2014
75%
Hra - Ultra Block
Video se načítá
Zahraj si parádní hru, ve které budeš spojovat barevné kostičky. Spojit musíš vždy minimálně tři stejně barevné kostičky. Dávej si pozor na chyby, jinak budeš potrestán řádkem navíc.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

FraggerHra na skóreHra o medaile

11.9.2015
66%
Hra - Fragger
Video se načítá
Zlikvidujte všechny nepřátelské jednotky za pomoci granátů, které máte k dispozici. Ale nebude to tak jednoduché, jak se může zdát mířit musíte skutečně přesně.
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Máme tu parádní basketbalovou hru, ve které se budete snažit trefit míč na koš. V cestě máte však několik překážek, které budete muset překonat. Dávejte si pozor na restart, protože přijdete o body.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaile

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video se načítá
Zahrajte si parádní karetní hru! Vaším úkolem bude skládat karty z hrací plochy. Karty umisťujete na kartu, která je vedle balíčku. Pokud je tam karta s hodnotou 5, tak na ně můžete umístit karty 4 nebo 6. Hra obsahuje dvě obtížnosti.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Onepiece Matching GameHra na skóreHra o medaile

1.5.2014
72%
Hra - Onepiece Matching Game
Video se načítá
Zahrajte si další zábavné pexeso! Velmi jednoduchá hra, ve které musíte spojit všechny obrázky dřív, než vám dojde čas!

Bungee RescueHra na skóreHra o medaile

13.5.2014
73%
Hra - Bungee Rescue
Video se načítá
Bungee Rescue je postřehová hra, ve které se snažíte zachránit co nejvíce lidí a zvířat před zatopením. Vždy musíte v přesný čas vystřelit lano a zachytit zvíře, člověka nebo objekt.

Luigi's DayHra na skóreHra o medaile

11.8.2014
72%
Hra - Luigi's Day
Video se načítá
Luigi's Day je hra, ve které účinkuje kamarád od Super Mária, Luigi. Vaším úkolem bude projít několik kol a posbírat co nejvíce mincí. Na konci hry se mince pak promění v body.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.