Oblíbené hry

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

SANTA´S GIFT MATCHER

22.12.2012
69%
Hra - SANTA´S GIFT MATCHER
Video se načítá
K Vánočním svátkům patří také tématické vánoční hry. V té pravé atmosféře si teď můžete zahrát i super postřehovou hru typu bejeweled, ve které budete vytvářet trojice dárečků. Do dalšího kola postoupíte vždy, když od každé barvy odstraníte spojením zadaný počet dárků.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Mouse House

21.9.2013
88%
Hra - Mouse House
Video se načítá
Pomozte malé myšičce dostat se k sýru. Klikněte na spící kočku, která sýr upustí a pak už jen musíte dovézt sýr až k myši. Klikejte na předměty, které zmizí, můžete je i obnovit. Zdá se to jednoduché, ale musíte ještě po cestě vysbírat zlaté hvězdičky. Zvládnete pokaždé malou myšku nakrmit?

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Sketch

15.2.2016
78%
Hra - Sketch
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol kreslit různé objekty podle zadané předlohy. Předloha se vám nejprve zobrazí, přičemž za pomoci špendlíků si můžete označit důležité body. V dalším kroku předloha zmizí a vy se budete muset snažit zakreslit objekt, co nejpřesněji dokážete.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Notessimo

6.11.2012
90%
Hra - Notessimo
Video se načítá
V této opravdu super oddechové hře se stanete hudebními skladateli. Pomocí přehledných ikonek nástrojů zaneste do notového záznamu, kdy má který zaznít a pak si poslechněte, jakou melodii jste vytvořili.
Hra - Modern Princess Cover Girl
Video se načítá
Vyberte si jednu z princezen a dostaňte ji na titulní stranu módního časopisu. K tomu ji samozřejmě musíte obléci, vybrat make-up a ozdobit titulní stranu. Zvládnete to?

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.

Pečování o koně

15.8.2011
94%
Hra - Pečování o koně
Video se načítá
Máte rádi hry s koňmi? To si jistě oblíbíte naši onlinovku, ve které musíte o pár koníků pečovat. Hra má několik levelů, ve kterých musíte koně krmit nebo se o ně starat. Hra je velmi povedená a jistě vás bude bavit.

Yummy Ice Pops

4.9.2015
64%
Hra - Yummy Ice Pops
Video se načítá
Připravte si tuto zajímavou dobrotu, která vás určitě překvapí.

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Cake Decoration

8.12.2013
98%
Hra - Cake Decoration
Video se načítá
Chtěli byste být cukrářkou? Vyzkoušejte si tuto práci s hrou Cake Decoration, kde máte na výběr mnoho dekorací, které můžete všemožně kombinovat. Na dort můžete například napsat, i věnování a pokud se vám nebude líbit, začít můžete od začátku.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.