Oblíbené hry

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Shopaholic: Rio

18.2.2016
90%
Hra - Shopaholic: Rio
Video se načítá
Další parádní pařba, kde budete nakupovat oblečení jako šílení. Na své kartě máte však málo peněz a tak musíte pracovat jako průvodce. Pracovat můžete jednou denně. Využívejte akčních nabídek v obchodech a prodávejte nepotřebné oblečení a doplňky. Taky navštěvujte akce, kde je však potřeba přísný…

Upstream Kayak

24.3.2012
81%
Hra - Upstream Kayak
Video se načítá
Zdolejte nástrahy divoké řeky na kajaku! Trasa je nebezpečná a skýtá mnoho nástrah, avšak s trochou zručnosti a tréninku se vám určitě podaří přijet až do cíle. Hra Upstream Kayak vás nadchne svojí grafikou a skvělou hratelností.

My Dolphin Show 8NÁŠ TIP

7.2.2016
90%
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
Zvládnete získat co nejvíce bodů za triky, které budete dělat s delfínem? Musíte být přesní, abyste ohromili porotu. Za tyto body můžete získat body, za které můžete koupit převleky nebo jiná zvířata.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.