Oblíbené hry

Baby Hazel Leg Injury

30.3.2021
91%
Hra - Baby Hazel Leg Injury
Video se načítá
Hazel se hrála venku se svým psem na zahrádce, kde kromě toho krmila i ptáčky. Nicméně nešťastně se poranila na noze a teď potřebuje urychleně první pomoc, kterou jí podá maminka. Aby si však byla jistá, že je vše v pořádku, navštíví i lékaře, u kterého se Hazel bude bát. Budete právě vy jí opora?
Hra - Decorate the Gingerbread Boy
Video se načítá
Udělejte si svého vlastního vánočního panáčka, kterému můžete vybrat oblečení a vymalovat ho a všemožně dekorovat. Bude váš perníkový panáček, ten nejhezčí?
Hra - My Little Pony Explore Ponyville
Video se načítá
Prožijte krásný den v přítomnosti svého oblíbeného poníka. S ním můžete zažít různý druh zábavy, stačí si vybrat. Jisté je to, že každý z nich má jiné koníčky. Najdi si svého favorita.
Hra - Miss Kindness Fluttershy
Video se načítá
Vyberte Miss Kidness krásné oblečení, boty, a pěkné dekorace, které by se jí mohly líbit. Kromě toho jí můžete změnit i účes.
Hra - Which My Little Pony Character Are You?
Video se načítá
Zjistěte, který z poníků bys byla ty! Abyste se to dozvěděli musíte vyplnit test a počkat na výsledek. Pak se dozvíte jaký druh poníka jste a jaký máte charakter.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.
Hra - Mother`s Day Slacking 2015
Video se načítá
Pomozte Anne, aby si užila den matek po svém. Jednotlivé úkoly musíte provádět, během spánku matky, aby vás neviděla. Podaří se vám vyplnit všechny úkoly.

Zamilovaná panda

16.3.2012
70%
Hra - Zamilovaná panda
Video se načítá
V této pěkné hře s milými pandami budete muset pomoct zamilovanému pandímu nápadníkovi, aby utrhl své slečně tu správnou kytičku, kterou zrovna chce. Kytička se bude postupně měnit a vaším úkolem je utrhnout ji, když bude představě pandí slečny nejpodobnější. Čím lépe se Vám to podaří, tím bude…

Office Lady Makeover

3.12.2013
86%
Hra - Office Lady Makeover
Video se načítá
V této hře dostanete možnost upravit zašlý vzhled velmi pracovité ženy. Zapojte fantazii a vyberte jí ten nejlepší make-up, barvu vlasů a to co jí podle vás nejvíce sluší. Záleží pouze na vás jak bude vypadat.
Hra - Taylor Swift Rush Makeup
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem se co nejrychleji nalíčit, jenže u toho nesmíte být přistiženi.

Quiet Make-Up

17.11.2013
72%
Hra - Quiet Make-Up
Video se načítá
Hra Quiet Make-Up je ještě o něco těžší, než jsou Slacking hry. Tvým úkolem je zkrášlit se maminčiným make-upem, aniž by si toho maminka všimla. Stihneš se namalovat, nalakovat si nehty, navonět se a nechat si udělat vlasy? Nemáš omezený čas, ale máma tě chodí kontrolovat opravdu často. Když…
Hra - Baby Hazel Sibling Surprise
Video se načítá
Pomozte Baby Hazel s péčí o její mladšího bratra a poskytněte oběma vše, co potřebují. Dokážete jim pomoci jako vzorná mamka?

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Punk Rock Makeup

30.5.2016
85%
Hra - Punk Rock Makeup
Video se načítá
Udělejte z klasické slečny moderní punkerku za pomoci barevného make-upu. Bude se vám výsledek líbit?

Fashion Rivals

29.7.2013
78%
Hra - Fashion Rivals
Video se načítá
Fashion Rivas je srandovní hra, ve které bude vaším lavním úkolem zničit své kamarádce její oblečení. Nesmí vás, ale při tom přistihnout, jinak hra končí. Jakmile se otočí tak se pusťte do díla. Podaří se vám jí zničit celý šatník?

Classroom Makeup

1.8.2013
86%
Hra - Classroom Makeup
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za mladou středoškolačku, která nejspíš zaspala do školy a nestihla se upravit. Takže jí upravte vlasy, naličte jí, vytrhejte jí obočí a další různé věci, které do školy nepatří. Musíte si dávat pozor na pana učitele a ještě na vašeho spícího spolužáka,…
Hra - Elements Makeover Fire Princess
Video se načítá
Ohnivá princezna trpí problémy s pletí stejně jako všichni ostatní. Zkus jí pomoci různou kosmetikou a pleťovými maskami, abys ji pak mohla nalíčit a obléct. Bude tvá princezna ta nejkrásnější?

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Ballet Slacking

2.9.2013
86%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá
Skvělá postřehovka, ve které budete dělat vše, jenom ne se učit balet. Vaše učitelka vás hlavně nesmí při těchto neplechách chytit, a tak musíte být na pozoru. Vaším úkolem tak bude se nepozorně nalíčit, napsat smsku nebo si jen tak pro radost zatančit.

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.