Poslední hrané hry

Classroom Makeup

1.8.2013
86%
Hra - Classroom Makeup
Video se načítá
Máme tu pro vás hru, ve které budete hrát za mladou středoškolačku, která nejspíš zaspala do školy a nestihla se upravit. Takže jí upravte vlasy, naličte jí, vytrhejte jí obočí a další různé věci, které do školy nepatří. Musíte si dávat pozor na pana učitele a ještě na vašeho spícího spolužáka,…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Destroy The Car

21.12.2013
65%
Hra - Destroy The Car
Video se načítá
Máte jedinečnou příležitost rozsekat na hadry sportovní vůz z Japonska Mazda RX-7. Máte přesně jednu minutu na to, aby z auta nic nezbylo. Podaří se vám rozbít úplně?

Home Story 1971

2.3.2017
80%
Hra - Home Story 1971
Video se načítá
Dnes tu máme parádní adventuru, ve které budete hledat kousky roztrhané rodinné fotografie. Tu zničil váš bratr, který je momentálně nezvěstný. Jakmile se vám podaří získat kompletní fotografii, dostanete se i do bratrova pokoje.

Barbie doll room escape

11.3.2012
69%
Hra - Barbie doll room escape
Video se načítá
Je tady netradiční hra s panenkou Barbie v hlavní roli. Tentokrát ji nebudete oblékat, ani líčit, ale Vašim úkol bude pomoci jí odejít z vlastního pokoje. Proto musíte nejdříve najít klíč od dveří. Dokážete to?

Vampire Girl Makeover

18.3.2017
82%
Hra - Vampire Girl Makeover
Video se načítá
Pomůžete upíří slečně s její proměnou na halloweenskou párty! Nejdříve musíte upírku nalíčit, nějaké oční stíny, tvářenku, rtěnku a linky. Pak vyberete vhodný účes. Dále je nutný nějaký pěkný kostým, který vám bude ladit. Nakonec přidáte nějaké halloweenské doplňky.
Hra - Princess Eurotrip Planning
Video se načítá
V této hře pomůžete naplánovat slečně její výlet po Evropě. Vyberete si 4 různé destinace, kam se chcete podívat. Jakmile vyberete destinace, musíte nakoupit letenky. Snažte se nakupovat co nejvýhodněji. Následně budete v každé destinaci muset vybrat hotel, ve kterém přespíte. Jakmile budete mít…

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Azaela's 1940s Fashion

6.2.2017
85%
Hra - Azaela's 1940s Fashion
Video se načítá
Máme tu super retro oblíkačku, kde si můžete slečnu nastylovat jak z časopisu ve 40. letech. K dispozici budete mít mnoho různých šatů a doplňků.

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.

Comando 2

19.6.2013
87%
Hra - Comando 2
Video se načítá
Comando 2 je šílená střílečka, ve které se určitě vyřádíte. Hrajte za chlapíka, který vypadá jako John Rambo a ničeho se nebojí. Vyberte si před hrou zbraně, pod skoro každým písmenem něco najdete. Jste vysazeni přímo do bitevního pole plného nepřátel. Koste jednoho po druhém, ničte vozidla, tanky.…

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Sherwood Dungeon

13.12.2014
78%
Hra - Sherwood Dungeon
Video se načítá
Máme tu parádní RPG pařbu, ve které budete bojovat proti příšerám. Se svojí postavou můžete plnit úkoly a získávat za to zkušenosti. Díky tom získává vaše postava úrovně a můžete ji dále vylepšovat.

Trigger Knight

9.4.2013
66%
Hra - Trigger Knight
Video se načítá
Trigger Knight je akční postřehová hra, ve které budete s hlavní hrdinkou bojovat proti různým monstrům, vylepšovat své schopnosti a získávat nové zbraně. Hra se však ovládá jen za pomoci myši a to tak, že musíte klikat na budovy kolem kterých právě běžíte a mohou zlepšit vaše schopnosti.

Xiao Xiao 1

23.1.2013
70%
Hra - Xiao Xiao 1
Video se načítá
Výborná animace, v níž se hlavní hrdina utká hned se dvěma nepřáteli. Ti prověří jeho bojové umění, a i když je nesmrtelný, nebude to mít vůbec lehké. Jedná se o video

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Stick Figure Badminton 2

16.5.2014
78%
Hra - Stick Figure Badminton 2
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete muset své soupeře porazit v badmintonu. Hra nabídne na výběr několik postaviček, za které je možné hrát. Navíc, pokud Vás přestane bavit hrát proti počítači, můžete to zkusit proti kamarádovi.

Stick figure badminton

23.5.2011
75%
Hra - Stick figure badminton
Video se načítá
Zahrejte si proti vašim kamarádům tuto sportovní hru. Váš úkol je stejný jako v badmintonu - získat požadovaný počet bodů dříve než váš soupeř. Hru můžete hrát ve dvou módech, jednou ovládáním šipkami na klávesnici a podruhé pouze myší.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.